Papatya7654 Kızlar iki gündür belim çok ağrıyor adet olucakmışım gibi karnimda ağrıyor arada midem bulanıyor nedeni nedir acaba sizde de oldumu bu haftalarda bu arada 37 haftalık hamileyim
Gamzeates Papatya7654 ben de aynı sekil de oldu adet ağrısı gibi belimden bacağıma falan vurdu yalancı sancıydı sanırım 31+3 olduk sonra geçti ama ara ara oluyor siz de bi acile görünün haftanız da büyük doktora bir sorun bakalım
Papatya7654 Bet7408 ben hastaneye gidicem herhalde ya belki serum falan takarlar hafifler ağrılarım inan zir yürüyorum
Meryembucak_ Papatya7654 ben izne gittiğimizde karın ağrısından kalçama giren kramplardan yürüyememiştim doktor soğuk dan ya da yediğin birşeyden dedi herşey yolunda demişti
esraserdar34 Papatya7654 37+2 yim bendede adet olacakmışım gibi oluyor ama onun dışında karnım çok sertleşiyor özellikle akşamları belli aralıklarla canımı acıtıyor. Doktorla knşyrm gel bebeği alalım diyor daha fazla beklemeyelim diyo normalde doğumum pazartesi günü
Papatya7654 esraserdar34 benimde öyle oldu dün akşam karnım bı anda çok sert oldu o akdr canım yandıki aglicaktim valla
esraserdar34 Papatya7654 bu ver benide ağlatacak seviyeye ulaştı malesef ama ben doğum için pzrtesi gününü beklemek istiyorum magmetlerinede tarih yazdırdık sizce bekliyim mi
Papatya7654 esraserdar34 anladım canım valla bilemedim ki şimdi pazartesiye az kaldı dayanac gibiysrn az daha sabret birde kaç haftalıksın
esraserdar34 Papatya7654 37+2 eğer bu durumu herkes yaşıyorsa dayanmaya çalışcam pazartesi gününe kadar ama sadece ben yaşıyorsam napim dr dediği gibi bugün yarın ameliyat
Papatya7654 esraserdar34 hakkında hayırlısı olsun inşallah 💙 benimde bebeğim ters 37haftalik oluyorum yarın doktor geçen hafta dedi haftaya gel dönmediyse artık dönmez dedi bugün gidicem bakalım nolucak sezerysn tarihi veriri mi acaba bebeğimin kilosu azdı dedi bu hafta bol bol yemek ye
esraserdar34 Papatya7654 benim bebekte 1 haftdır hiç kilo almamış aynı kilosu bilmiyorum çok strese giriyoruz kendimizi çok kasıyoruz her konuda.