Nergissi Gorkemm içinden akıp boşalıyor gibi bir his oluyor idrar gibi değildi. Farkı anlamışsındır muhakkak bence doktora git
Serap-Yigit Benim de öyle gelmişti. İlk hamileliğimde aniden çişim geldi gibi geldi. Koşarak tuvalete gittim suyum geldi. Durmadı su kendi bitene kadar devam ediyor. Ben duştayken Bİle su hafif hafif akmaya devam ediyordu. Şimdi nasılsınız
Gorkemm Gittim doktora devamı geldi mi dedi hayır dedim ultrason ile baktı 40 haftadasın suyun idare eder dedi merak etme dedi açıklık yok bebek iyi dedi yolladı
Gorkemm Yorumumu silmişler nedense tekrar yazıyorum o yüzden Gittim doktora devamı geldi mi dedi hayır dedim ultrason ile baktı 40 haftadasın suyun idare eder dedi merak etme dedi açıklık yok bebek iyi dedi yolladı
T1996 Gorkemm bende bugün hastaneye gidip doğuramayanlardanım Allahın izniyle sağ salim hızlıca kucağınıza alın inşallah sizde bana dua edin🤣🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Gorkemm T1996 ayyy ederim etmem mi böyle beklemek ne zormuş valla bugün deli gibi yürüdüm ama hala tık yok 😂 doktor bile kendi gelmicek gibi keyfi yerinde dedi 😂😂