SGamze Dördüncü ay biticek uyuyamıyorum dört saatlik uykuyla dolanıyorum yaşayan varmı artık göz altlarım çöktü uykusuzluktan
Deletedmom_7 SGamze 6 aylığım bende ne ben ne bebek uyuyamıyoruz. Sanırım uykusuz gecelere alistiriyor annesini 🤣
meltemkumsal16 SGamze suan yatağımda oturarak yazıyorum 😁saat başı wc arada balkon bide ufak bir salon ziyaretim oldu sanırım uyumamaya alıştım eşimi özeniyorum suan 😊6 buçukta uyanıp işe gidicek cok guzel uyuyor bende uzaninca karnim patlicak gibi oluyorum 32.haftamdayim 🤷♀️
SGamze Son haftaya kadar da sürüyor mu hamile kaldığımdan beri uyuyanlara gıpta ile bakıyorum serum uyutuyor rahatlacı var harelde içinde en son o bile geldi aklıma uyuyabileyimmdiye
ozlem5757_ Yalnız değilsnz 38deym 6 7 haftadır gece uykusu nedir blmıyrm hasret kaldm uykuya uyuyamadkça sinirlenıyrm
meltemkumsal16 Mitra Ay ne guzel yaa bende düşünüyorum ne zaman gelir acaba diye artık doğsun istiyorum galiba allah yardımcın olsun 💗
Susamtanesi16 Ben de 1 saat sonra normalde kalkıp işe gidicem ama sor bana hiç uyudun mu diye belki bi iki saat zor uyumusumdur bugün 29 haftalık oldum daha iznime 3 hafta var nasıl öyle uykusuz işe gidip geleceğim bilmiyorum:(
birdemetyasemen SGamze İlk aylardan beri uyuyamıyorum. Başta hormonların etkisiyle sanırım bölük pörçük de olsa uyurdum şimdi sıfır uyku ☹️ Normalde çok düşkünümdür uykuya ama resmen sabah oldu gözümü kırpmadım daha. 37. Hafta fena çarptı 🤦🏻♀️