busey_42 Dünden beri hareket hissetmiyorum sanki az önce birAZ oynadı gibi korkuyorum ne yaptıysam olmadı 😔😔😔
Aslnrbl busey_42 canim bende o haftalarda cok nadir hissediyordum gun icinde hic hissetmeyip geceleri hissediyordum bazen bir gun hic olmadigida oluyodu sen nasılsın normalde düzenli hissedipte mi azaldi yoksa zaten nadir mi harakrt ediyordu benimki hep nadir oldugundan aklima kotu bisey getirmiyodum ama simdi 31 haftaligiz masallah cok sukur gece gunduz hissediyorum sıkıntı etme annelkk hurafeleriii
Srfe_01 busey_42 canım benım 32 haftalık gebeydim Senın gıbı oldum 24 saat boyunca hıssetmedım panık yaptık dr gıttık ultrasona yattım dr suan oynuyo elı ayağı dedı hatta gordum bıle ama hıssetmıyorum dedım bazen hareket etse bıle hıssetmıyosun ve telaş yaptıysan dahada hissetmıyosun ☺️O yüzden hıc panık yapma akışına bırak zaten bulunduğun haftalarda normal oyle olması merak etme
Selen45 busey_42 benım bebegımde hiç hareket etmezdi. En son doktorum gunde on hareket say yeter dedı. Ama kımı zaman o bile olmuyordu. Dogacagı gecede aynı sebeple hastahaneye gıtmıstım hatta 😀 Oyle yaramaz bir oğlan oldu ki sonra. İnşallah saglıkla gelır yavrunuz sizde bir takip edin kendinızı belkı huyu boyledır
busey_42 Ocean-blue Aslnrbl Srfe_01 Selen45 Zuzu04 Çok sağolun kızlar. Az önce hareket etti çok şükür çok sevindim. Dediklerinizi de hep yaptım Allah razı olsun sizden 🤲❤️
busey_42 Aslnrbl yaa çok sağol valla içimi rahatlattın Allah razı olsun ☺️ öyle çok hareketi yoktu kıpırdanma vardı ama bugün fazla hissetmedim diğer günlere göre
Aslnrbl busey_42 bisey olmaz canım bende öyleydim dedigim gibi hissrtmedigim cok gun oluyordu annelik simdiden zor ve telasli cok düşünüyoruz yavrularii🙈
busey_42 Srfe_01 yaa çok sağol canım birde benim 1 hafta geriden geliyor uygulama 28+6 ultrason da 27+6
Srfe_01 busey_42 canım stres yapıncada kayboluyolar 😂İnan bende bugun bıraz stres yaptım durgundu hep bebegımde moralım yerıne geldı saatler sonra hareketlendi sitres panık üzüntü duygusallık hepsınden etkılenıyolar emın ol
Srfe_01 busey_42 benımde ⅘ gün gerıden gelıyodur sımdı 1 hafta önden gıdıyo hem farkı kapatmıs hemde öne gecmıs merak etme sen rahat olursan bebekte rahat olur
busey_42 Selen45 maşallah ☺️evet evet inşallah canım böyle heralde ya bakalım inşallah hissederim öyle bekliyorum uyuyamadım 😔
Selen45 busey_42 canım ya cok ıyı anlıyorum senı. Şekerli bırseyler tüket bakalım. Sonrasında tepkı verebiliyorlar bazen . Ben, saglıksız diye hiç kullanmadım ama artık hastahanede bile içiriyorlardı ,zorla,hareket etsın diye 😀
busey_42 Selen45 yaa evet aksi gibi çikolata falan yiyince hiç hareket etmiyor önce de öyleydi neyi seviyor bu çocuk anlamadım 🤣. Ne yersem olmuyor