sevda_cicegi11 Hanımlar iyi geceler dayanamadım bu saatte yazıyorum yarın sabah doktora gideceğim kese görünür mü sizce geçen hafta pazartesi beta 1063 tü gece gece aklıma takıldı 😆
Kevsertugba27 sevda_cicegi11 raporunda beta HCG değerin 1.063 mu yazıyor acaba. Benim de bugün 1.581 çıktı. Çoğu kişi 1.5 olmasın falan dedi de içime korku düştü ya
sevda_cicegi11 Patito__ gerçekten mi ben genelde altıncı haftadan sonra kalp atışı duyuluyor diye biliyodum🤭 inşallah kese görünür 🤲
Kevsertugba27 sevda_cicegi11 bundan 5 gün önce 30.28 yazıyordu raporda gebesin dediler. Bugün muayne gittim kese görünmedi doktorumda özel kliniği var. Kan ver bugün dedi. Bugün ki kan sonucu da 1.581 yazıyor kafam çok karıştı yardım edin lütfen
Kevsertugba27 sevda_cicegi11 bilmiyorum ki sizin raporunuzda nokta var mı rakam arasında ? Benim kinde 1.581 mIU yazıyor
sevda_cicegi11 Kevsertugba27 bazı cihazlar farklı oluyor diye okumuştum benim sonucumda IU / L yaziyo
Kevsertugba27 sevda_cicegi11 rakamda nokta virgül var mı ? Tam yazilisini yazabilir misin sana zahmet