Yldzalra Kızlar hep görüyorum millet valize koyuyor hep cokmu gerekli yada siz neye hazırladınız bu küçük hani kola takılan çanta valizler olsa olmuyormu ben anlamadım
Duy_gu Yldzalra ben kendi eşyalarımı küçük valize bebeğiminkini kendi çantasına koydum sen bilirsin canım nasıl rahat ediyor san öyle yap
Tubmavi Yldzalra ben valize hazırladım orta boy benimki her şeyi aldı kimisi ekstra bebek çantası da koyuyor benim ona gerek kalmadı.
Bayancorek Yldzalra Valize koymayı düşünüyorum, çevremdekiler de öyle yaptı. Hem daha tertipli düzenli duruyor, hemde var evde, başka bir şey düşünmeme gerek yok o yüzden olanı kullanacağım yani.
Yldzalra Duy_gu anladım canım ya valiz rahat oluyormuacaba diye düşündüm herkes Bi valize hazırlıyor hurclara flaan yazıp koyuyor bende dedim gerek varmi 1 gun için diye okadar şeye anlamadm
Gllklncc Elinde ne varsa ona koy canım benim valiz vardı ona hazırladım ekstra masraf yapmana gerek yok bence sonuçta bir gece kalınıyor
Yldzalra Gllklncc aynen işte sanki bazıları çok abartıyor gibi geliyor yok işte kişisel bakım malzemeleri bilmem neler dış macununu kadar koymuş kadın ya tamam koyda 1 gün kalacaksın dişini fırçalamak vaktini olcak yada bakam sezaryen olursan kalkabilcekmisin bende hergun dişimi fırçaları ama doğum zamanında onun aklıma geleceğini zannetmiyorum daha böyle birsuru şey var diyorum gerek varmi 1 gece için
Gllklncc Yldzalra bende koydum diş fırçası🙈😂😂 ama diş eti problemlerim var sorun yaşamamak için koydum kullanabilir miyim bilmiyorum tabi her ihtimale karşı attım valize. Sonuçta sen kullanacaksın canım sana mantıklı gelen ihtiyacın olacağını düşündüğün şeyleri koy. Ben mesele bebeğe iki takım 5 li hastane çıkışı bir tulum ayrıca iki çıtçıtlı zıbın bol bez ağız mendili çorap müslin vs koydum kendime de iki pijama iç çamaşırı ped falan orta boy valize sığdı o çantalara da sığarsın bence bebeğin kıyafetleri küçücük zaten😂
Yldzalra Bayancorek anladım cnm benim ben de hazırlamaya başlıca artık olmazsa valiz alrm çok gerek duyarsam bilemedim ondan sordum
Tubmavi Yldzalra 34te hazırladım ben hemşireye verilecekler diye bi kese yaptım önce bir hastane çıkışı eldiveni çorabıyla tam takım bi müslin bi pamuklu battaniye iki bez bi zıbın koydum sonra ayrıyeten iki veyaüç hastane çıkışı daha koydum bi müslin 15 bebek bezi iki paket ıslak mendil sudocream krem 3 depend bi pijama bi gecelik. Çıkış kıyafetim. 2-3 zıbın 5-6 ağız mendili Bikaç eldiven çorap.
Yldzalra Gllklncc olabilir canım dediğim gibi konulabilir dış fircasida ama fırsat olacakmı orası meçhul boşu boşunadır kalabalık doldurmak istemiyorum bende ne kadar az sade okadar iyi benim icin
Buseyllzr Yldzalra kendiminkini sırt çantasına bebişinkileri de kendi çantasına koydum valizi gereksiz buluyorum
Yldzalra Buseyllzr al bendinde oakadar canım 1 gece için tatile gider gibi valiz değişik geliyor tabi bu benim düşüncem herkesin düşüncesi farklı tabj
Yldzalra Tubmavi anladım canm bu hastane çıkışlarını bu kadar çok almaya gerek varmi kendimiz zihin alt üst olarak koysak olmuyormuş 1 tane 5 li hastane çıkışı aldım aldım 1 tane tulum şapka eldiven olarak yaptiricam bide kendim zihin alt üst yada zihin tulum tarzı klyamayi düşünüyorum olur herhalde
Tubmavi Yldzalra alt üst eldiven çorap şapka şeklinde takımsa hastane çıkışı oluyor zaten. 2 veya 3 öneriliyor genelde ona göre koydum. Bebek yıkanmıyor ya hemen kirli oluyor illaki değiştirmek gerekebilir. Eldivenleri çorapları düşüyor falan ben hepsini ayrı yaptım ama yoksa ayrı ayrı da olur sanırım.
Yldzalra Tubmavi takım değil canm ben mesela gittim baktım Bi alt üste beğendim aldım şapkasını ayrı aldım eldivenli ayrı mesela öyle kendim takım olarak yaptım hastane çıkışında tam takım oluyor iyi oluyor ama ben böylede yaptım kendimce hoşuma gitti hastane çıkışları hem pahalı hemde güzel gelmedi ondan ben kendim yaptım bu şekilde