Yldzalra Kubra-onur oda ay olarak söylemiyor ki hafta olarak soyleniyormus artık ay olarak söylemiyorlar
Yldzalra Ays_cskn al bendende okadar ilk başlarda ne güzeldi 12 haftalık 3 ay 8 haftalık 2 ay 16 haftalık 4 ay ne zaman 5 6 oldu devrele gitti bende 😀
Ays_cskn Yldzalra Hic sorma birde sanki vakit hic gecmiyor gibi geliyor artik bana bir an evvel 30 lu haftalara gelmeyi bekliyorum😄😄
Yldzalra Ays_cskn aynen aynen zaman durdu sanki ilk zamanlar diyordum zaman geçmiyor diye çok hızlı geçti ama şimdi inan hiç geçmiyor diyorum daha kaç haftam var geçse diye ama sonra pişman oluyorum bu günleri ozlermiyim acaba diye duygu karmaşası içerisindeyim 😀
Grkmkrkmz48 Mantıken hesaplarsan 1 ay 4 hafta yanı ; 1 .Ay 4 hafta 2.Ay 8 3.Ay 12 4.Ay 16 5.Ay 20 6.Ay 24 7.Ay 28 8.Ay 32 9.Ay 36 -40 olması lazım 😅 mantıken ama tıbben bilemem 😅😅😅
Yldzalra Grkmkrkmz48 hehe şimdi düzeltmesini aynen mantıken bu ama öyle değilmiş baksana bende böyle hesaplıyorum sonra baktım buradaki yazılarda dalan başka aha dedim yanlış biliyorum ben 😀
Ays_cskn Yldzalra O karmasa hep oluyor ozleniyor tabiki bu gunler ama kucagina alip mis kokusunu cekmek daha guzel birde benim icin su donemler oldukca riskli tansiyon acisindan birde o belirsizlik var qcaba gorebilirmiyim 30 lari diye 😊
Grkmkrkmz48 Yldzalra ya yanlış yazmadım boşluk bıraktığım icin saçma sapan bisi yapmış telefon suan düzeldi sanırım 🥰
Yldzalra Ays_cskn dikkat et canm kendine hayırlısıyla görürsün inşallah aynen tabiri onun kokusunu almak kucağına almask bambaşka Bi duygu