Beybikaplan Bugün doktor kontrolünde bebegimin karin çevresinde ileri seviyede olmasada gelişme geriliği olduğu söylendi. 33. Haftadayiz 35-36. Haftada doğumu gerceklestirmenin gerekebilecegi izne ayrılıp dinlenmem gerektiği söylendi:( bebeğim daha 1900 gr. Bir çok duyguyu bir arada yaşıyorum. Hamileligim çok hafif geçti 2 kilo aldım aktif çalıştım iştahım çok olmadi seçici beslenmedim, şimdi vicdan azabı cekiyorum. Bebeğime kilo aldırmak için ne yapmam gerekir ? 35-36. Haftalarda doğum yapan annelerimiz nelerle karşılaştı merak ediyorum.
Shnbsk Beybikaplan canım bende aynı durumdaydım öncelikşe onu söyliyim. Hemen bi başık yapı kapsülüne ve decavitr başla ardından kan şurubu iste doktorundan kanın yüksek bile olsa son aya kadar ihtiyacın oluyormuş bana doktorum öyle demişti. Beslenmeye geçecek olursak bol kaşar peyniri dedi bana akşamları yatmadan muhakkak süt iç günde bir kase yoğurt ye yumurtanı ihmal etme ve ceviz badem tüket bütün bunları yaparken kola aşırı kahve çay gibi içeceklerden uzak dur
Nazyun Beybikaplan aynı sorunu yaşadım bebeğim 10 günde toparladı düzenli yemek yedim her sabah mutlaka yumurta ve süt öğlen yoğurt akşam muz ve süt çok şükür çok güzel toparladı
Hayalll Beybikaplan ayni sorunu ben de yasadim 30.hfdadan belli kilo alimi yavasdi karin cevresi geriydi ve erken dogum riskim var rapor verdi izne ayrildim 32.hfdamda yani 2gun once sancilarla hasdane de yattim igneler serumlarla durdurdular cok sukur...ve kac gundur badem ceviz kasar peyniri ozellikle makarna her gun olmasada gun asiri yemeni oneririm sutu 3 bardaga cikardim sonunda kilo alimi hafdasiyla uyumlu oldu cok skur cnm dkktli beslen bol protein sut yumurta kasar peyniri makarna bol bol istirahat allah yardimcimiz olsn
Beybikaplan Nazyun elimden geleni yapacağım sorun şu ki acıkmıyorum ama artık zorlada olsa yiyecegim çok teşekkürler
sedefsedef Nazyun ya yazdıklarını okudum inan bi nefes aldım 4 gündür kafayı git cem ya bebeğim toparlamazsa gidini durursa diye. Bu saydıklarımın hepsini yapicam inş bnm bebeğim de 10 gün içinde toparlar. Herşeyi normal sadece karın çevresi iki hafta geri dedi.bu açıklık artmamaliymis
Beybikaplan Bugün tahlilleri verdim pazartesi göstermeye gittiğimde mutlaka söyleyecegim çok teşekkür ederim😟 banada doktor medine hurması ve bol sıvı tüket dedi bugün sizinde bilginiz olsun
Kenanizm18 Beybikaplan hurmayı rahimi yumusatsın die ye demiş olabilir. Yumurta, kaşar, muz özellikle bunlar kilo almayı saglıyor.
Nazyun Beybikaplan bende öyle acıkmıyorum dedim ama acıksanda acıkmasanda o senden besleniyor bunu unutma
Beybikaplan Kenanizm18 çok teşekkür ederim çok minik ya ondan tedirgin oldum. Birde düzgün düzenli beslenmedim diye kendimi sorumlu hissediyorum☹ doktordan çıkınca hemen ceviz , hurma, dut aldım bakalim toparlayabilecek miyiz
Kenanizm18 Beybikaplan aynen canım ceviz badem fındık da ye ayrıca kilosu az degil icini rahat tut ❤️
Beybikaplan Nazyun çok doğru diyorsunuz. Ben nasılsa o besinini alir abartıp kilo almayayım dedim yanlis yaptim☹
Hayalll Beybikaplan yedikden snrada yarim saat soluna yat kordondan bebegine gecisi daha kolay olur birdhaki kontrolde umarm kilosu yerine gelir hc cnini skma moral en iyi ilac 🤗❣
Shnbsk Beybikaplan aybı hataya bende düştüm canım geçen ay detaylıya girince ufacık olduğunu öğrendim vicdan yaptım sonra bizim kilo problemimiz yüzünden yavrularımız güzel beslenememiş anlayacağın
Kenanizm18 Beybikaplan saglıkla kavusun canım banada dua et lütfen bol bol su sıralar ihtiyacım var ☺️
sedefsedef Beybikaplan dualarımız evlatlarımızın sağlıkla kucağınıza almamız yönünde. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Sizinde mi bebegin karın çevresi 2 hafta geri