Eldgrn canım ben 19 yaşında evlendim yumurtalıklarimd kist vardu ameliyat oldum hiç bir sıkıntı yoktu ama hamile kalamıyordum yaşadığım sehirde gitmediğim doktor kalmadi en son aşılama yaptirdim hamile kalmadim rahim tüpü filmi cekildim hiç bir sıkıntı yok eşimde zaten sıkıntı yok oda iki defa test yaptirdi hem özelde hem devlette sonra kayinvalidem bir türbe duymus oraya gidin gene tedavinizine devam edinde dedi bizde esimle kirmayalim gidelim dedik esimin annesi benim annem babam gittik türbedeki hoca bana hamile olduğumu söyledi inanmadim bu arada 23 yasindaydim ozaman sonra eve geldik bu turbe yasadagim sehirde degil 5 saatlik uzaklikta 2 hafta gecti günüm geldi gecti test yaptim sağlık ocağında beta 1200 küsür hoca hamile olduğunu ogrenince yanima geri gel demisti hamileligim kesinleti doktora gittim 5 haftalik kalp atisi var geri 2 3 hafta sonra geri gittik türbeye geri eve geldik doğum yaptiktan sonra geri gelin dedi ismini burada konacak dedi doğumdan sonra gittim ismini koydurmaya hoca kizimin kulagina ismini okudu tam çıkarken esime bana sizin oğlunuz olacak dedi bizde hayirlisi dedik ama biz ikinci çocuğu istiyoruz kizimin kırkı ciksin hic korunmadan ikinci çocuğu yapalim ki ilerde ayni sıkıntilari cekmeylim iki çocukta bize yeter diyoruz sonra 1 yil korunmadim gene 1 yil olmadi çocuğum kizmin dogum gunune 1 ay kala umudu kestik kayinvalidem dediki hocayi ariyalim hocayı aradik dediklerimi yapın 3 ay deneyin 3 ay da olmazsa geri gelin dedi dediğini hemen yaptim o ay hamile kaldim kizimin doğum gününde regl gunumdu son reglimdi test yaptim hemen cift cizgi cikti 1 hafta sonra doktora gittim doktor üçüz dedi bir hafta sonra gelin kalp atislarina bakalim dedi ama bir bebeğin kesesi çok bulanik ikisi net dedi biri tam gelişmemiş dedi haftaya gittin iki kese var biri yok iki kesede kalp atisi oluşmuş 24 yasinda ikizlerimi kucağıma aldim bir kızım iki oğlum var kizim 2 yasina girdi ikizlerimde 5 . Ayına girecek haziranin 9 da bende 25 yasina girecen haziranın 9da