ulner merhaba,14gun oldu sezeryan olali enfeksiyon kapdim cok agir antibiyotik tedavisi uygulaniyo bebegimi sutten kestdim dr vermek olmaz dedi sutumu sagiyorum amma kesilicek diye cok korkuyorum napmam gerek lutfen sutume iyi gelicek cogalticak ne varsa soyleyin 10 gun sut veremem bebegime
Emirin_annesi98 ulner hoşaf yapıp için sütü çok artırıyor mutlaka deneyin şimdi tam mevsimi yazlık meyveler alın yapın bire bir çok geçmiş olsun 🌺
Sgnn ulner geçmiş olsun canım. bestlak damla, 1 şişe sade soda, e bebekte satılan malt içecekleri sütü çok arttırıyor canım. Aynı zamanda ılık duş ve dinlenip uyumakta arttırıyor. Üzülme kafana takma. Sütün azalması fiziksel olduğu kadar psikolojikte. Sen rahat ol dinlen biran önce iyileşmeye bak. Azalsa bile emdikçe çoğalır
gbyalcin ulner mümkün olduğunca çok dinlenip çok sıvı tüketin. Meyve kompostoları, su, ayran, sade soda, tahin helvası bi de malt tüketiyorum ben sütüm azaldığı zamanlarda
MerveNur- ulner süt azaldıktan sonra tekrar artabiliyor merak etmeyin. Hem bebeğiniz emdikçe artar hem de sağıyormuşsunuz zaten kesilmez öyle hemen en kötü azalma olur. Benim bir ara baya bir azalma olmuştu klasik her şeyi yedim içtim ama değişmedi. Sonra kuru dut kaymatıp içmeye başladım ertesi günden hemen arttı çok şükür. Siz de deneyin kime ne iyi gelir belli olmuyor. Rabbim şifa versin ayrıca🌸