symaaaaaaa Kızlar 30+2 deyiz çok fazla ayakta durunca ayaklarımın altı çok ağrıyor birde ellerim yumruk yapınca ağrıyor doktor normal dedi sizlerde de ağrı var mı
Meryemlina04 symaaaaaaa var canım hemde nasıl ağrı uzansam olmuyor hele hiç oturamıyorum ayaklarımın alti ağrıyor elim ayağım hep şişiyor nefesim daralıyor göğsüm ağrıyor yani anlayacağın aynı ağrılar bende de var canım
Cnrmom symaaaaaaa 34. Haftadan bildiriyorum ağrılarım hiö geçmedi iki adım atsan karnım sertleşiyor kasığım ve belim ağrıdan patlıyor resmen doğuma kadar dayanıcaz artık🥹. Doktora bu şikayetinizi söylediğinizdede direkt olarak magnezyum ilacı veriyorlar 🥰
symaaaaaaa Meryemlina04 şimdiye kadar çok iyiydim şükür ama 29. Haftadan sonra başladı ağrılar az kaldı ama bundan sonraki süreçte beni yoracak gibi ☺️
Meryemlina04 symaaaaaaa aynen canım bende 28 haftama kadar sadece bel ağrısı yaşadım ama 28 den sonra bu ağrılar başladı
Meryemlina04 symaaaaaaa aynen öyle canım benim hayırlısıyla kucağımıza alalım miniklerimizi gerisi önemli değil 🥰