Babybaby033 Kızlar eşim ve bende kan uyuşmazlığı var. İğnemi 28.haftamda vuruldum fakat kan uyuşmazlığı olanlarda işte bebekte sorun olabiliyor felan diyorlar. Öyle bir şey var mı korku bastı beni Allah her şeyin hayırlısını versin
NurrrH Babybaby033 eşimle aramda uyuşmazlık var ve bir kızım var şuan çok şükür Kİ bişey yok. İğnenizi vurulmuşsunuz zaten, aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza 🌸
Cansu0101 Babybaby033 canım bizde de var şuan Bi sıkıntı yok bildiğim kadarıyla vurulmadığın zaman tehlikeli yani rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin herkez Bi laf der takma kafana doktora gidince için rahat etmesi için sor zaten 2 li tarama testi felan yapılıyor Bi sıkıntı olsa orda cıkardı zaten
Grenpeopl Babybaby033 biz de de var bende oldum cok şükür sorunumuz yok yani eğer bilinmez müdahale edilmez ise özellikle 2. Gebelikler sıkıntılı Allah korusun bence kendinizi korkutmayın hşc bos yere 🤲
hunilimom Babybaby033 asıl vurulmazsan tehlikeli evet ilk bebekte bı sıkıntı çoğunlukla olmuyor ama 2. Ve daha fazla olan gebelikte vücut bebeği yanabci bir madde algılayıp onu vücuttan atmaya felan çalışıyor benim 2. Gebeliğim ignemi bugün oldum ilk gebelikte de hemde doğumdan sonra vuruldum
Babybaby033 NurrrH birincide genelde sorun olmuyormuş zaten ikinci benim insan korkuyor tabi teşekkür ederim🫶🏻
Babybaby033 Cansu0101 canım her şey temiz çıktı cok şükür ama insanlar tuhaf tuhaf konuşuyor korkuyorum bazen🥺
Cansu0101 Babybaby033 insanlar her şeyi der cnm doktorundan başka kimse bile bilemez yani herkez in dediği cıksagdı ohhooo boive rtakma kimseyi
Skywalker Olur mu oyle sey kan uyusmazligi bebeğin beslenmesi ve anne tarafindan tehlikeli algilanmasi ile alakali bebekte neden soruna yol acsin iğnesini vurulduysaniz Allah in izniyle bisey olmaz herkes bisey soyluyor bilincli bilincsiz aklini ferah tut
Ebru_cekin06 hunilimom benimde aynen 2.dogumum olcak daha 12 haftalim ilkine gore agir geçiyor inşallah bisi olmaz bizimde uyusmazlimiz var
Ebru_cekin06 Babybaby033 simdi bizde de var ilk dogumumda oldum bi sıkıntı olmadi bebeğimde sağlıklı suan 2yasina gircek hic korkma oyle seyler sokma aklina benim ikinci valla yine vuruncam igneden inşallah saglikla aliriz kucamiza ama oyle seylwr getirme aklina bide ilk dogumunmu