Haticeeayan55 Gulnur_12 ya burda denizin suyu çok pis sadece ayaklarımızı sokabiliyoruz kimi denizin içindeyken işiyo denize kim bilir sadece ayaklarimi sokarim valla 🤭🤭
Bayancorek Gulnur_12 Eveet açtık sezonu oğluşumla. 26 haftalık olacağız yarın. 🌸🙈 Bir kaç gündür gidiyorum. 🐨
Gulnur_12 Haticeeayan55 doktorlar hamileyken yüzmek en iyi aktivite diyor ☺️ Siz hangi şehirde oturuyorsunuz?
Ozlem21e Gulnur_12 Deniz temiz oldujktan sonra sıkıntı olmaz ya daha öneriyorlar zaten 😀 ilk hamileliğim ikizdi onda da girmiştim. Şimdi de dogurana kadar fırsat buldukça giderim sonra zaten nereye gidiom😬
[silindi] Enfeksiyon denizden degil havuzdan bulasir, tabi deniz dediginiz bataklik veya göl degilse 😄 ben haftaya girmeye basliycam henuz bodrumda su cok soguk🥰🥰
gizemmege Haftadayım geçtiğimiz pazar açılışı yaptık çok az haftasonum kaldı doğurana kadar girmeyi planlıyorum 😁
winterwitch 25 haftalığız. Doktoruma sordum. Çok soğuk suya girme ve denizden çıkınca mayonu değiştir, yüzüne ve vücuduna güneş kremi sür dedi. Kesinlikle önerdi. Hamilelikte hareketli olmak önemli.
Minigebe Bugün girdim 10 dakika yüzmeme rağmen güneş çarptı😄 izmirde sabahları bile inanılmaz sıcak ama su buz gibiydi