prenseslerblogg Kızlar şuan 29.haftamdayım bugüne kadar hiç böyle olmamıştım bugün aşırı derece de vücudumda bi şilik var özellikle bacaklarımda ne yapmam lazım bana bi yardım edin lütfen 🥺
B-Y94 prenseslerblogg ben 1.5 ay önce doğum yaptım canım bilgilendireyim 🥰 kuzum ben o haftada aynı oldum ne yazıkki bundan spnra ufak ufak öyle kalıcak hamileliğin son evrelerinde oluyor. Bol bol su iç mümkğn oldukca uzan ve bacaklarnı dinlendir aşırı baharatlı ve tuzdan uzak dur
ikramomm prenseslerblogg son bir haftadır benimde ayaklarım bileklerim ve ellerim resmen iki yürümeyle yataktan kalktığımda balon gibi ve şaşkınlıkla izliyorum çok garip ve acı verici 😣 33 haftalığım
annesinin_beybisi prenseslerblogg internette hamileler için şişlik egzersizleri var birkaç gün uygula hemen etkisini görürsün
prenseslerblogg Dilaraaaa_4747 canım aslında tuzlu bişey de yemedim ama niye böyle oldu ya da dediğin gibi artık dikkat etmem gerekiyor 😔
Eylul966 Kendini sıcaktan koruman lazım mümkün olduğunca serin ortamda dur gün içinde ayaklarını bolbol suya sok soğuk soğuk iyi gelir boooool su iç ihmal etme birde tuzu kısıtla sıfır tuz değil de çok az tuzlu yemeye çalış
BerivanC47 Slm, benimde basima geldi, Dr tavziyesiyle kuskonmaz ve taze Ananas tukettim haftada 2 defa ve AZ tuz tukettim, boll su ictim ve ayaklari tuzlu soguk suya koyabilirsin 10dk, bunlarin hepsi cok iyi geldi Bana, ve sanada iyi gelicek insallah 🙏🥰
Aysegulldur12 prenseslerblogg 😃 Ben niye şişmedim hiç anlamıyorum olduğum gibi duruyorum 6 aylık oldu hamile olduğum belli olmuyor
Haticenurozturk prenseslerblogg ben neler denedim geçmiyor şişlikler doğumdan 3 gün sonra hepsi indi 53′ kilodan 75e çıkan birisi olarak ve bir haftalık anne olarak söylüyorum doğumda zaten kiloların yarısı gitti doğumdan sonrada emzirdikce gitti şuan tekrar 57 kiloya düştüm inan ayağıma ayakkbi olmuyordu şimdi bı gör kuş gibiyim 😄🥰
Sineemiis prenseslerblogg bende aynı hafta da başladım şişmeye ayaklarımın üstü bacak bilekleri el bilekleri el parmakları bukulmuyor sızlıyor bile tuzu zaten az tüketiyorum Ama ayakta kalmak da etkiliyor maalesef bence kesin bi çözümü yok canım
prenseslerblogg Sineemiis evet kesinlikle çünkü hiç bişeyim yoktu dün bi anda şiştim bugün bişeyim yok çok şükür 👍 ama artık ara ara olabilir dedi doktorum inşallah sağ Salim gideriz sonuna kadar 😂