birpatiningolgesinde Haftaya giriş yaptım prilam içmediğim gün allah belamı veriyor ya bu nasıl bulantı.. sizin oldu mu ne zaman gecti hiç gecmeyecek gibi hissediyorum ben
zeceana birpatiningolgesinde ben tam geçti dedim tekrar başladı prilam la ayaktayım canım ama artık psikolojik olduğunu düşünmeye başladım
Melos90 birpatiningolgesinde ah ah neler çektim prilam sağ olsun 18 haftaya kadar içtim sonra ke diliginden geçti
sliya30 birpatiningolgesinde şu an 12+2 ilaç kullanmama ragmen tekrar yeniden başladı artık hayattan soğudum mutfaktan iğreniyorum birşey düzgün yemiyorum midem çok kötü 😫 yeterr diye bağırasım var.. Sabır Yarab 🤲😫😫😫😫😫😫
Deletedmom70006 Dayan canım. Benim de o haftalarda oluyordu hatta onceki haftalara göre 12-13 de daha da artmıştı. 15 den sonra azaldi ve ilacı bıraktım. Senin de öyle olur inşallah 🙏
Elly20 24+1′den sesleniyorum priliam dr içtiğim halde kusmalarım devam… 12. Haftadan sonra azalıyor demişlerdi o doğru. Her gün değil ama haftada 2-3 gün maslesef bu şekilde devam ediyor
Senaturk Bende 13. Haftadayim özellikle geceleri bulantidan uyuyamadım prilam çok rahatlatıyor yeni yeni geçiyor gibi
sliya30 birpatiningolgesinde su bile düzgün içemiyorum çok ağzım kuruyunca içiyorum.. tatlı yiyemiyor içemiyorum 😫😫😫😫😫 yemek kokuları perişan ediyor ilaç kullandım 1 hatta rahstvettşm tekrar başladı 😫😫😫😫😫😫😫😫 geçmeyecek mi artık
Aysenurrrrrr birpatiningolgesinde 19 haftalığım iki gündür prilam içmiyorum geberiyorum resmen eczacı bağımlılık yapıyor bu ilaç demişti acaba ondan mı yoksa normaldede mi böyle olurdum bilmiyorum ama inat ettim içmicem daha ilacı en azından bir hafta🤢🥴