Deletedmom_31 Haftada doktorum bebek biraz aşağıda görünüyor ama büyüdükçe yukarı çıkar herhalde dert etme dedi. Sürekli böyle şeyler söyleyip dert etme diyor ben de tedirgin oluyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Umudayolculuk01 Deletedmom_31 korkmayın aynı hafta da bana da söyledi doktorum 20. Haftada normale döndüğünü söyledi içiniz rahat olsun zamanla yukarı çıkıyo
Annesininportakali53 Deletedmom_31 hiç korkma kuzum o haftalarda hep böyle diyorlar baskı yapıyor gibi ama haftan ilerledikçe bebek yukarı çıkıyor büyüyor git gide yani hiç zehir etme hamileligini benegin etkilenmesin
Edaincikara Doktorların hepsi aynı dert edecek bişey yoksa neden canımızı sıkarlarki. Korkma canım zaten o haftalarda bebek aşağıda oluyo büyüdükçe yukarı çıkacak doğru düzgün aciklamazlarki
Deletedmom_31 Edaincikara ya evet ben de öyle duyuyorum hep ama işte sanki korkmam gereken bir şeymiş gibi söyleyince tedirgin oldum :( teşekkür ederim
Edaincikara Deletedmom_31 hiç böyle şeyleri dert edip hamileliginizi zehir ettmeyin ilk hamilelikte insan herşeyden korkuyo kim ne derse takıyo Allah sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah 🙂