Tanemveannesi_ _sanslianne_ bende baby turco aldım ıslak mendili de yeni doğan aldım aynı markadan 🥰 hanuz kullanmadık ama
Yesim619 Tanemveannesi_ baby turco nin 90 li islakmendili 12 paket lisi 83₺ ydi indirim deyken aldım stok yapalım şimdiden 😊😊💙😁
Tanemveannesi_ Yesim619 valla bende aldım stokladim 😁💥 ben aldığımda da 12 tane 60 lisi 64.5 du direk aldım ☺️☺️
Mehtapca06 Ben oglumda sleppy kulandim cok memnun kaldim bunda da sleppy aldim primada bile pisti oğlum bunda öyle cok aman aman şeyler yaşamadık
_sanslianne_ Tanemveannesi_ ilk hamileliğin sleepy aldım stoklarımızda ama pişik yapınca elimde kaldı hep o yüzden bir yandan stok yapmak iyi olmuyor keşke hangi bezin iyi geleceğini bilebilsek bol stok yapardik😄
Demirssmomm _sanslianne_ Prima premium care kullanıyoruz bebek bezi, sorun yaşamadık. Islak mendil uni baby yeni doğan.
Fnen _sanslianne_ baby me ile başladım hep sızdırıyordu, molfix pure softa geçtim 1 aydır kullanıyorum yumuşacık bir bez ve henüz sızdırma yapmadı
sliya30 _sanslianne_ ben ilk hamileliğimde prima kullandım büyüdükçe sleepy geçtim ikinciye de sleepy düşünüyorum
Tanemveannesi_ _sanslianne_ evet kesinlikle ama bilemiyoruz bnde 160 li baby turco aldım 40 i çıkana kadar yeter sonra yavaş yavaş alicaz mecburen