ZMG65 Tesettürlü böyle güzel giyim siteleri önerirmisiniz cidden bunaldım kendime göre bişey bulamıyorum 😒
minikmucizemmmmmmm ZMG65 meri store bak istersen canım güzel şeyler oluyor ama ben elbise alamıyorum boydan kısa geliyor hep
Canpolat tazebiranne_hg04 tesettürlü değilim ama göbeğim çok var sanırım 6 aya göre ve izine çıkıcaz diye elbise bakayım dedim kendime rengarenk midi boy efil efil elbise hiçbir elbise gözüme hoş gelmedi oturdum ağladım eve gelince çok üzüldüm kafayı yicektim resmen.
Yaseminf Canpolat canım boş yere hamile elbiselerine bakma berbatlar ben çareyi kotonda buldum kalıpları büyük gogusten aşağı bol olan bir sürü model var öyle aldım ben de doğumdan sonra kilo verince insallah daraltirim devam ederim giymeye haftasonu kizkardesim geldi geçen seneki kıyafetlerimi elbiselerimi topladı hep götürdü sen bu sene bunları giyemezsin ben takiliym dedi 🥲 trendyolmillanin da var baya hamilelere uygun modelleri
Nililaylayla Ben sadece normal kıyafetlerin büyük bedenini aldım, hamile kıyafeti secenegi çok az. 44 beden normal giysiler cok şık oldu normal giysilerimden daha şık şuan dolabım o şekilde bakın isterseniz 🥰
Canpolat Yaseminf geçen gün defacto ve waikikiye baktım sürpriz hediye kutusu gibi oldum o kadar kötüydü ki zaten normal kalıplara baktım hamile kıyafeti değildi çok çuval gibi durdu o senin dediklerin sanki yakışmadı ya
Yaseminf Canpolat ben o markalara bakmadım bilemiyorum kotondan ve trendyolmilladan buldum ben gipeli göğüse oturan şeyler aldım genelde askılı falan, göğüsler de büyümeye devam edecek emzirme döneminde de diye düşündüm
Babylovebaby ZMG65 ZMG65 Canım bende hep internetten alırım genelde Pazarium Modaselvim Tesetturisland Ve pek bilindik markalardan Sefamerve ve modanisa uygun fiyatlilar bakabilirsin🌸