Ervaannesi Kızlar evde kalmak istemiyorum. Eşim yüzünden sürekli strse giriyorum. Hastaneye sancım var diyorum. Çok hafif bundan bişey olmaz deyip yolluyorlar. Ne desem yatış verirler?
guzel_anne1 Ervaannesi Korkuyorum ben tedirginim az da olsa sancım burda kalmak istiyorum bir şey olur diye korkuyorum vs. Deyin
iremss Ervaannesi yani hadi bi şekilde hastaneyi ikna ettin kldn diyelm orda müşade altında olcağn için herşey normal olduğu için hop çıkarırlar seni çözm olmaz
hemsirebianne0901 Ervaannesi hastaneye sebepsiz yere maalesef yatisiniz yapılmaz hadi bi sekilde oldu diyelim hastane enfeksiyonu riskiyle birlikte kendinizi daha tehlikeye atmış olursunuz hiçbir doktor hastane enfeksiyonu riskini göz ardı etmediği için yatis sürelerini mümkün olduğunca kisa tutarlar yani evden uzaklaşmak isterken daha da strese girebilirsiniz enfeksiyonla karsilasirsaniz
Eslem_1 Ervaannesi canım sen her gün eşinle alakalı post açıyorsun dün de sana gidersen git demişti sanırım ailene mi gitsen bir süre acaba bu adam doğuma kadar stres küpüne çevirecek herhalde seni🤦🏻♀️
Ervaannesi Eslem_1 aileme gitmek istiyorum ama başka şehirdeler. 🥺 Otobüsle 12 saat sürüyor, uçakla gitsem tek seferde gitmiyor gene inip otobüse binmem gerekiyor. Yaşadığım şehirde de kimsem yok. Çok çaresiz durumdayım 🤦♀️
Eslem_1 Ervaannesi Bak doktorun riskli bir durum görmüyorsa durumu ona da izah et 12 saat yolculuk için fikir edin.. böyle olmaz ki çok bencil bir eşin var her gün seni üzüyor gidersen git diyor seni gözden çıkarmış Bir süre ayrı kalmanız ikiniz içinde iyi olur.. hem kendisi ile yüzleşip yaptığı hataların daha iyi farkına varmasını sağlarsın karısı yanında olmayınca anlayabilir
Deletedmom_31 Çok zorlandığınızı tahmin edebiliyorum ama Hastaneyi bu şekilde meşgul etmek doğru değil ve sürdürülebilir de değil bence. Hadi 1 gün yatış yapsınlar, sonra ne olacak? Bence biraz daha sakin olup daha mantıklı bir yol bulmaya çalışın derim :/
Esracicek Ervaannesi hastahanelerde anne oteli var Sağlık ocağındaki doktorum demişti istersen yat orda doğuma kadar zor bi hamilelikti benimki ama sen bi sor doktoruna