cansualisa 2972 çıktı kanda fakat ne kese ne bebek gözükmedi dün gittim 8 9 milim kese gözüktü bebek görünmedi yani ben nisan da mı hamile kalmış oluyorum kafam almak bullak
cansualisa Momy_eyyuptalha martta hamile kalsam bebek gözükür ve haftası büyük olurdu dimi arkadaşım birşeyler aaçmalafı aklım karıstı
RukiyeR cansualisa benim de son adet tarihim 18 Nisan ☺️ Son adet tarihinden hafta hafta saymaya başlıyosun. Benimde beta 3300 çıktı. Bugün doktora gittim. 8 mm kese göründü içinde emnriyo yok 1 hafta 10 gün sonra gel dedi.
Momy_eyyuptalha cansualisa yok korkmayın 6 haftalık oluyor 8 haftada net duyarsınız kalp atışını canım
cansualisa Momy_eyyuptalha 10 haftalık olsaydı bebekte kalp atışı da duyulur dimi hiç su kadarlık demedi doktor ından
RukiyeR cansualisa 6+2yiz şu an 💜 ama geç yumurtlama olduysan geriden gelebilir. Mesela benim geç yumurtlama. Yumurtlama testi yapmıştım ordan biliyorum
cansualisa RukiyeR mesela ben 18 nisan adetim ama 15 gün snra avuç ıcı kadar kan geldi bşrdaha da bişi olmadı bu ne demek acaba o yüzden soruyorum daha fazla olamaz mı yani nisan ayında mı hamile kalmış oluyorum beynim yandı