Kuputo Kifayett benim de bebişimin kafası önde gidiyor ama henüz normale engel olacak kadar değil en azından en son değildi. Cumartesi 37+0’da tam çatı muayenesi olacağım ben de bakalım. Sizinki kaç hafta önde?
Kifayett Kuputo 1-1.5 hafta diye hatırlıyorum yalan olmasın ama işte korkuyorum acaba yapabilir miyim çatıdan çıkar mi
Kuputo Diloss_14 doktorum da vücut kafayı sonradan yakalayabilir demişti sizin öyle olmuş sanırım, kafa büyüklüğü tek başına sezaryen sebebi değil diye de yönlendirdi zaten bakalım, minnoşun keyfine göre artık beklemedeyiz☺️
Kuputo Kifayett benim 2 hafta öndeydi en son 🙈hatta acile gittiğim doktorda 4 hafta önde çıktı da normal takipli doktorum ölçümle ilgilidir ultrason farkıdır vs dedi. Bu arada önde dediğimiz olay da 1-2 mm’lik farklarmış çok ufak yani. İçinizi her türlü ferah tutun. Sağlıklı olan yol hem kendimiz için hem bebişlerimiz için hangisi olacaksa o şekilde gelsinler inşallah 🌸
Kifayett Kuputo çok teşekkür ederim beni çok rahatlattiniz aslında hala normal doğuma kendimi zorlamak istiyorum ama bahaneyle kafası büyük diye biraz da kaçıyorum galiba her şeyin hayırlısını bilen Allah’a bıraktım önce evladım sonra benim için sağlıklı olan neyse o olsun ve tüm anne-bebişler için 🤱🥰
nesenese Aleynasvr ilk doğumum normaldi. Trabzonda yapmıştım çatı muayenesi filan yapılmadı. Son kontrolde sancın başlayınca gelirsin diye konuştu doktor. Şimdi izmirdeyim 32haftalik olduk burada yapilacak mi bilmiyorum. Ama çati muayenesi anladığım kadarıyla normal doğum yapabilecek mi diye kontrol ediliyor. Ben ilkini normal doğurdum ikinciye yapmayabilir nasılsa doğurmuş diye☺️
Bsrbsrrr Aleynasvr ay insallah yarın 37 oluyorum bakacaz😁 doktor kilo aldıkça dönmesi zor olur dedi ama hayırlısı😂
Hacerden Aleynasvr özelleri bilmem ama devlet hastanesi sadece acilde yapıyor beni 37den sonra hafif sancı olunca acilde açılmama bakmıştılar onun dışında bakmıyor çatıya diye biliyorum.. Birde doğum yaptığım gün acilde ve doğumhane de saat başı çatı muayenesi yaptılar açılma ne kdar var diye
Aleynasvr Hacerden aynen doğum esnasında açılmaya bakmak için kesin yapılıyormuş zaten. Nasıldı kötü mü 😄
Hacerden Aleynasvr iyrenç bence zorunlu olmasa keşke ama mecbur bakıcaklar yani kaçarı yok. Acıyor mu dersen sancının acısından onu hissetmiyorsun merak etme