Ozlem21e Yasemmin ikiz Oğluslarim var 19 aylık ,şuan hamileyim oda erkek 🤭 tabi ki önce sağlık evlat ayrımı olmaz ama tabi insanın gönlüne de bı dusmuyo değil kız olması 😀
Ozlem21e Yasemmin hahaa kesinlikle 😀 kız olsun die olmadı zaten tamamen sürprizdi🤭artk 4. Bı riske girmemek gerek 😬😬
haklisinesracim Yasemmin 1. Kız 2. De erkek ben 2. De kız olsun isterdim ama bizim elimizde değil erkek deyince doktor 3 5 gün tuhaf oldum ama alıştım sonra benim 5 tane çocuğum olsa 5i kız olsun diye düşünürdüm
Sezencgn Yasemmin yok 2 tane yeter daha🥰 bu zamanda 2 çocuk lüks bile 😅😅 masraflarını artan fiyatları düşünürsek
Archenemy_56 Yasemmin ben ✋🏻 İlk evladım erkek hep erkek istemiştim ve öyle hissetmiştim öyle de oldu şuan 2.ye hamileyim hep kız hissettim ilk hamileliğimden de farklıydı hislerime de güvenirim ama bu da erkek 😂😂 ilk duyunca bi değişik oldum sonra dedim o da benim evladım yeter ki sağlıklı hayırlı evlat olsun 🤲🏻 Ama sizi anlıyorum insan ikisinden de tatmak istiyor 😊
Melekprenses Benim 4 oğlum var beşinciye hamileyim en son erkek dedi bende ayrıntılıyı bekliyorum değişir umuduyla Rabbimden istiyorum çok istiyorum kız evlat bereketiyle nasşplendirsin evimi diye içime de hep kız doğuyor herkes kızın olacak diyor ama bakalım güzel Allahım dualarımızı boş çevirmez..
Yasemmin Melekprenses keşke cinsiyet seçme imkanımız olabilseydi valla 5 tane çocuk da anne için de zor
Hapyymami55 Aitaj_ 22 haftaligim cnm 14 de öğrenmiştim bnde aynı sen gbi her kontrlode soruyodum ama detaylida tam net kız dediler bende artık alıştım kizmn olcagna ☺️
cileklicookie Yasemmin evet bende oyle düşünür gibi oldum önce 1 kizim var planli gebe kaldim insallah bu erkek olur dedim ogrendim kiz kime soylesem olsun vs diye geçistirdi beni herkes erkek beklentisine soktu 4 ay birde bak kusmuyorsun bak karnin sivri belin agriyoe yüzün güzelleşti bilmem ne diye kizi duyunca şok oldum tabi… sonra etrafima baktim boyle illede kiz illede erkek olsun diye diretenler 5 ve ya 6. Da bulanlarin çocuklarında hep bi sorun var yani hastalik diyeyim sorundan kastim agie hastaliklar imtihanlar hepsi diyorki iste ben cok istedim kizim olsun yada oglum olsun oldu ama rabbim beni sınıyor Oturdum düşündüm sinamak dehil bu hayirlisi en önemlisi sagliklisini istemek lazımmis Rabbimden gelen basimin üstüne saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin bana diyorum simdi o kadar
Yasemmin cileklicookie sınamak değil de insan kıyaslama da yapıyor ister istemez kimi umursamaz ama ne isterse olur kimi de çok ister namazlar kılar dualar eder gene de olmaz Allah’ın var bi bildiği demekten başka çare yok
3prens71 Yasemmin 1.oglan 2. Oglan 3. Belkı bı umut kız dedım oda erkekmıs bugun ogrendım tabıkı oncelık saglıklı olması ama dedıgınz gbı ınsan bıraz tuhaf hıssedıyor ama ypck bısy yok hakkımızda böylesi hayırlıymış demekkı diyorum 😍
GizemAlkan benim ilk hamileliğim ilk haftalarda babam gilin yanında geçirdimm babam sürekli kayınbabamın ismini koyarım oğlan olursa diye ramazan ramazan diye seviyordukk çocuğumuu. ama cinsiyetin kız olduğunu öğrenince hayal kırıklığına uğradım ağlicaktım nerdeyse sonra kendimi toparladım allahım hayırlısını sağlıklısını nasip et dedim. şimdi kızımıda çok seviyorum. eşimle iddeaya girmiştik o kız istiyordu ben oğlann şimdi iddeamı kaybettim 🤭🤭😁😁
Htcnal Yasemmin Oğlum olacak ,bilinçli bir şekilde ikinci cocuğu yapmam sanırım ama sürpriz falan olursa mesela onun da erkek olmasini isterdim ,evde cok oda yok cunku ,ikisi ayni odada yatar 🙈🙈
gulin-35 Yasemmin ıkı oglumda da kız degıl dıye uzulmustum kız cocuklarını asırı sevıyorum uzuntum ıkıncıdeydı degısık olsun ıstıyor ınsan evlat evlattır kızı erkegı yok suan ıkıncı oglum on aylık yuz tane kıza degısmem ucuncude kız oldu sukur hanımefendıyı beklıyoruz bakalım😀