Yasemmin En başta sağlık tabiki ama gönül hepsinden de tatmak istiyor kaldı ki fazla çocuk istemiyorsanız, 1.oğlan olup 2. De oğlan olan veya 1.kız olup 2. De kız olduğunda azıcık da olsa bi tuhaf hissettiğiniz oldu mu
Hapyymami55 Yasemmin evet bı kizm var ikinciyi erkek bekliyordum kızım olucak yine bı burukluk oldu tabi ama sonra sında tabi alıştım kizmla iyi oynarlar ne güzel ..
vesilece Yasemmin evet insan bi kız bi erkek istiyor ama ben dinimizce ve psikolojide de kız çocuğu kız kardeşle, erkek çocuğuda erkek kardeşle büyütmenin daha rahat ve kolay olduğunu okumuştum 🤗
Sevil5513 Yasemmin benim de 1 oğlum var etrafımdaki herkez kızın olacak diyordu doktor 2 erkek deyince şaşkınlık yaşadım sonra sağlıklı olsunda gerisinin hiç önemli olmayacağını düşündüm
1prenses2prensyenigebe Yasemmin 1.kız 2.erkek 3.erkek Daha belli değil ben kız istiyorum kalanlar erkek diye iddalaşıyolar benle
cansualisa Hapyymami55 sana birşey diyimmm mi bende kız istiyorum 2. Ciyiii neden cunku 2 bacı olmaları harika ❤️
Aitaj_ Hapyymami55 bende ayni sizin gibi ne kadar alistim dedemde her doktora gitdikde icimde belki erkek umudu oluyor. Siz kac haftaliksiniz kac haftalikken ourendiniz
Yasemmin cansualisa ne kadar güzel benim eşim de 1 kızı olmasına rağmen 2. De kız olsun diye dua etti nitekim de dileği kabul oldu 🧿
Aylin_16 Yasemmin benim de bi oğlum vardı ikinciyi de oğlan istedi eşim tek oğlan olduğu için kendi gibi yalnız olmasın arkadaş olsunlar dedi babaların duası tutuyor erkek oldu ikincisi de içimde burukluk olmadı gerçi ben de sevindim arkadaş olurlar diye ama ben bekarlıktan beri kız evlat hayalim vardı süpriz biçimde hamile kaldım şimdi gün sayıyorum mevlam kız evlat nasip etti :))
Sezencgn Birtane oğlum var 2hamileliğimde herkes kız istiyordu buda erkek çıktı 😊 komik oldu biraz benim cinsiyet tercihim olmadı çünkü fazla sıcak bakmıyorumdum 2 ci çocuk için eşim ve oğlum çok istedi
Yasemmin Sezencgn bende bi kardeşi olsun istedim kızım hep erkek olsun inşallah diye dua etti baba da kız diye sonuç babanın dediği oldu 😂 kızım da ben erkek diye dua etmiştim nasıl oldu bu iş diyo 😂
Aylin_16 Yasemmin amin canım hatta hamile kaldığımı farketmedim rüyamda gördüm kızıma hamile olduğumu adını da yasemin gördüm şimdi yasemin koyucaz inş senin adaşın :)
Yasemmin Aylin_16 ya ne güzel 😍çok sevindim bende hep erkek gördüm rüyamda ama benim hisler kuvvetli değilmiş demek ki 😂😂
Sezencgn Yasemmin bizimde oğlan kız istemiyordu kendi istedigi oğlan oldu isminide kendi koyacakmiş😅kız olmasını isterdim ama kızları da çok eziyorlar hep
Aylin_16 Yasemmin ben de oğlanlarda kız bebek görüyordum rüyalarımda ama his olarak erkek olcaklarını hissediyordum :) sağlıklı hayırlı olsunlar Allah bize de güç kuvvet versin güzel imkanlar versin onlara sunalım inş
cheryyy46 Yasemmin Benimde iki kızım var ilk başta ikincisi erkek olsun istemiştim ama şimdi diyorum ki iyi ki kız olmuş kız kardeş büyük nimet bence şimdi 3.yu bekliyorum ama bu da erkek olsun bence artik🤣🤣
Sezencgn Yasemmin yok 2 tane yeter daha🥰 bu zamanda 2 çocuk lüks bile 😅😅 masraflarını artan fiyatları düşünürsek
Yasemmin Aitaj_ aynen ya ben 11 haftalıkken öğrendim yani dün şimdi dua ediyorum resmen inşallah diğer gidişimde değişir diye 🙈😂
Hapyymami55 Aitaj_ 22 haftaligim cnm 14 de öğrenmiştim bnde aynı sen gbi her kontrlode soruyodum ama detaylida tam net kız dediler bende artık alıştım kizmn olcagna ☺️
Rehile Benimde Bir oğlum var ikincide Oğlan 😅Her kes kız Bekliyodu ama ben hiss ediyodum Sanki hep hayır erkek diyodum.Artık 3 Bakalm 🤭Belki kız olir