Yineanne Arkadaslar hamilelikte hangi vitamini kullaniyosunuz decavit haric decavit midemi kotu yapiyo ve yutmasi cok zor benim.icin buyuk
sudamlasi Yineanne doktoruna bu şekilde söyle farklı bi ilaç verir yutumu kolay yumuşak içinde balık yağı olan haplar var.
Aysun2834 Yineanne kan ilacı ,b12,devit3,omega3 birde magnezyum içiyordum ama 36.hafta bitince bıraktırdı doktorum diğerlerine doğuma kadar devam edicem
Mumu Yineanne ilaci kırarak yutamaz mısınız. cunku icerigi cok iyi bi ilac. bende folikasit + decavit içiyorum. bu arada butun vitamin degerlerim cok iyi sabah ac karnina veya aksam yatmadan 1 tatli kasigi keci boynuzu ozu içiyorum vitaminlerimin iyi olmasinida buna bagliyoru.
Esraresit Yineanne bana doktorum imom yazdı balık yağı içeriyo yutmasıda kolay tavsiye ederim canım doktoruna danış kullan
Yineanne Doktorumdan memnun degilim ve sormayi unuttum doktor degisimi yapicam ama oda bidahaki aya o yuzden burdan sordum :)
sudamlasi Yineanne genelde doktorlar decavit elevit verıyo vitamin hapları büyük kalın gerçekten zor yutuluyo. Opema vm kullandım ben çok güzel Bi hap ama doktoruna danışmadan alıp kullanma.
detetedmom404 Vinalac kullanıyorum ben decavitten daha büyük bi kapsül ben bunu nasıl içicem demiştim görünce ama yap gibi kayıyor hiç zorlanmıyorum bile zencefilli olduğu için de mideyi rahatlatıyor
Yineanne Tesekkurler arkadaslar bende artik.danisayim doktora imom cok duydum onuda ezcaneye sorayim onu kullanabilirim cogu arkadasima doktoru imom verdi
Esra___ Yineanne ocean mummy kullanıyorum 12.haftadan beri içinde omega ve diğer vitaminler de bulunuyor şükür bugüne kadar hep iyi çıktı değerlerim sadece son 2 haftadır kalsiyum biraz sınırın altına inmiş pazartesi kontrolüm var bakalım dr ne diyecek
Gucluanne Yineanne i Mom balık yağı ve ferro sanol Demir ilacı alıyorum, decavit kadar ağır gelmiyor bana