Kubra_05 Merhaba, trendyol da veya herhangi bir yerde hangi marka ovulasyon testi kullandınız, en güvendiğiniz marka hangisiydi.
eminedogan58 Kubra_05 bende dün trendyoldan sipariş verdim laboquick marka işallah işe yarar..deneyip görecem
Powergirls Kubra_05 artimed daha iyi gösteriyor laboquik kullaniyodum suralebde kullandim ama artimed daha iyi gibi geldi gözüme ☺
Minikcennetim Kubra_05 instagramda bir gebenin günlüğü sayfasjndan aldım hamile kaldım hem ablada çok ilgileniyor ne zaman ilişki olmalı vs hep söylüyo testi yorumluyor tavsiye ederim
Kubra_05 Minikcennetim strip test mi aldınız kaset test mi hangisi daha iyidir bende takip ediyorum o sayfayı ama kararsız kaldım
Gazeliz İnnovita tavsiye ederim ınstaram sayfayı üncelerseniz çok iyi güzel ilgelinilip yönlendiriliyor
beyzagl44 laboquick kullandim bende. bir ay kullandim yumurtlama olan günü kaydettim. gec yumurtluyormuşum meğer, diger aylar kullanmadim o gune gore iliski planladim bi dört ay kadar sonra oldu. güvenilir bir marka.
Minikcennetim Kubra_05 canım ikiside aynı sadece kullanımı farklı hangisi daha rahat olur dersen ben strip kullandım ilk denemede gebe kaldım