pennylane ErdoganGamze aylin, burcu, dilara, firuze. asellerden veralardan umaylardan çok daha güzel isimler bence. benim kızımın ismi Güneş. lütfen koymayın ve patlamasın bu isimde😅🫶🏼
nilsmomy haklisinesracim bende kızım olsa bunlardan koyacaktım erkekmiş aksine erkeğe de hiç fikrim yok😅😅
Mery103 ErdoganGamze Bende çok araştırmıştım şuan ki isimleri pek beğenmiyorum en son eşimle ortak karar olarak kızımın adını Fatma Rana koyduk 😇
Byz91 ErdoganGamze bir kızım var 7 yaşında ismi Amine. 31 haftalık hamileyim buna da Zeynep ismini vereceğiz inşallah. Eski ama eskimeyen isimler 😇
sunandfun7 Birannne Kızımın ismini Lina koyacagım sırf herkeste var diye popüler diye neden hoşuma giden bir isimden vazgeçeyim ? Şöyle tepki verip sogutanlara anlam veremiyorum her isimden her yerde var. Rana birtek siz mi koyuyorsunuz mesela
Kbramsa sunandfun7 YouTube da da yok biz önceden de vardık, şu diziden gelenler özentiler falan yorumları olur Ya onun gibi😄
VEYASS sunandfun7 😄bende Asel koycam yorumları görünce üzülmüyorum diyemem babası ve abisi çok istedi anlamında güzel yorumunuzu goruncee merak edip Google baktım yanlış bilgi değilse 2018 de Lina 6000 Rana 18000 kişide var 😄sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah
findiklibadem sunandfun7 bende Lina koymak istiyorum ama hep yeter Linadan bıktık cümleleri görüyorum burda 😅 aynı hislerdeyim hem anlamı güzel hem kuranda geçiyor yani çevremde kimsede yok ne biliyim Çok hoş geliyor bana . Hatta ben Alya Lina koymak istiyorum ikisi bi arada ikiside çok koyulan isimler kategorisnde yer alıyor ama güzelll napiyim çok güzel hemde
Birannne sunandfun7 sana vaZgeç diyen yok ki doğan iki çocuktan birinin adı Mina lina asel ben koymayacağım dedim ya bir anda bu denli duyulan bir isim değil öyle olsun istemediğimden en azından .sen koy kimseye karıştığım yok sakin:) ben koymam fikrimi dile getirdim post sahibinin söylemine destek olarak :)
SerraFatih ErdoganGamze Fâtıma Adel koymayı düşünüyoruz Allah nasip ederse, sağlıkla güzellikler ile gelsin evlatlarımız..🫶🏻
Gamzeates ErdoganGamze kızımın ismi Güneş olucak allah nasip ederse ama size fikir olsun diye leyla ismi çok hoşuma gidiyor benim fikir olsun size de 💜
nese-kasap Elvanguzel Allah isimleriyle yaşatsın inşallah ama yeni isimler çok hoşuma gitmiyor şimdi ki kızıma da Aslı yada Tuba koymayı düşünüyorum ama karar veremedim
winterwitch ErdoganGamze özlem Gamze Gizem Serpil Melahat Semra Sevim Çiğdem Songül Merve … Artık pek duymuyoruz bu isimleri😁