Biris Hamilelikten önce koltuk altım ile ten rengim aynıydı hamilelik döneminde kararma oldu. Bu şekilde olan var mı? Doğumdan sonra normale dönüyor mu ?
Rabiakrky Biris sonrasını bilmem ama canım bnde de aynısı oldu hem koltukaltımda hemde o bölgede oramı tanıyamıyom artıkk 🤣
Canpolat Biris vajinal bölge haricinde hiçbir yerimde yok geçen gördüm orayı da ayy noluyorrrr noluyorrrrr dedim kendi kendime 😀 niye bu kadar oldu beyaz tenliyim bide dedim😀 zaten doğumdan belirli süre sonra lazere gidicem orda geçer 😀
2kizanasi Hormonlardan oluyor hatta göğüs ucu genital bölge karındaki belirgin çizgi vs bunlar hep gebelikte karariyor sonrada geçiyor
Biris 2kizanasi koltuk altı dışındakilere aşinaydım da koltuk altını bilmiyordum rahatsız oluyorum görüntüsünden
OzlemKrgl Benimde öyleydi doğum yaptım 3 yıl olucak hala öyleydi değişmiyordu yani epilasyona gidiyorum kararma için başka caresi yok çünkü tabi sizin hormonlarınızada bağlı kişiden kişiye değişiyodur
Ozgemir4 Canim ilk gebeligimde benimde oldu sonra gecti insallah ikinci hamileligimde suan yasamadim ama sonra geciyo herkesde ayni mi bilmiyorum