Duyguuu488 Kızlar çin takvimi cinsiyet belirleme doğru mu sizce mesela ben 24 yaşındayım haziran ayında gebe kalırsam kız olarak gösteriyor ☺️ Çin takvimine göre cinsiyeti doğru cıkan var mı aranızda
Buketkara Duyguuu488 bence iki veya üç ay üst üste kız gösteriyorsa o zamanlarda değerlendirin eğer kız istiyorsanız çünkü ne zmn tutacağı belli olmuyor benim çin takvimi kızımda da oğlumda da tuttu ama ben bakarak yapmadım cinsiyetimizi öğrendikten sonra baktım ikisi de doğru çıktı ☺️
Ballisinsen Buketkara ust uste erkek olan aylarda çalışmalara basladim. Tuttu ya. Ne kadari dogru bilmem 😄 allahin vergisi tabi
Buketkara Ballisinsen Hayirlsi ile sağlıkla sihatle doğsun inşallah Rabb’im veriyor âma bı ihtimal diyor insan ☺️
Elifbdk53 Duyguuu488 banada erkek dedi bugün hastaneye gittim erkek dedi doktorum ama ben hic cin takvimine inanamıyorum hersey Allahtan bahtıl ilac benimde eltim benim haberim yok ken yaptı inanmayın arkdaşlar
Duyguuu488 Allahın bileceği iş tabi ben gırgırına bakıyorum zaten çin takvimine göre olsaydı herkesin bebeği istediği cinsiyete göre olurdu 😇🙏
ozlem5757_ Doğru değil ben takvime göre erkek görünüyorm ama bebeğim kız 38 haftalk hamileym yanılma payı geçti yani