Eyluladam15 12+3 haftalık hamileyim hep çenemin orada iki tane kocaman sivilce çıkıyor geçmek de bilmiyor ne yapacağım ya anneler Allah rızası için bana bir öneri verin aynaya bile bakmak istemiyorum sivilcelerim yüzünden
Asyaaa35 Eyluladam15 benimde alnımda doluydu daha sonra cenemde vs cıkmıstı yavas yavas gectiler birde vücudumda çıktı boynum sırtım doğumda yaptım ama onlar geçmedi🥺
[silindi] Eyluladam15 bu haftalarda çok oluyor cilt problemleri benim de öyle çatır çutur bütün vücudum. Ama herkes ilerleyen haftalarda geçtiğini hatta cildin güzelleştiğini söylüyor. Üzerine bişey sürmeyin sıkmayın idare edin bakalım biraz. Bebeler güzelliğimizi alıyor napalım 😁
Bebisiannesi Eyluladam15 Bende de oldu bir ada duruldu şimdi yine belirdi yüzümde sivilceye tahammül edemedim takıntı haline geldi resmen bu yaşıma kadar yüzümde hiç sivilce çıkmamıştı ama gebeliğimde koca koca ve geçmeyen sivilcelerim oldu takma kafana belirli bir süre gidip geri geliyorlar 😂
Bebetonunann Eyluladam15 bende de aynı sıkıntılar vardı hatta şuan 29+4 haftadayım daha yeni yeni geçiyor makyaj yaptığımda daha da çoğalıyordu ne yaptıysam geçmedi kendiliğin den geçiyor çok fazla takmayın kafanıza
Eyluladam15 [silindi] ay gerçekten çok kötü oldu ama kırmızı kırmızı büyük büyük bir de asabımı bozdular vallahi aynaya bakasım yok
Happybebegim Eyluladam15 a aa bende hamile oldugumu ogrendim cenemde 3 tane sivilce var olaya bak 😂 nefret edeirm ya
Eyluladam15 Happybebegim benim de ya bir de büyük büyük kırmızı kırmızı kendini belli ediyor yani t kaç 100 metre öteden
Hapyymami55 Eyluladam15 sivilcene kendin müdahale etme yoksa cuvalir diyolar benimde malesef bu aralar çok çıkmaya. Başladı