btlsgroglu007 Bizde 3 gün sonra doğum var Güneş Asel koyduk 😊 Görümcemler pek begenmemisler gerçi çok aradınız mı dediler. Bende kendilerini çok aramadım ama insanın başına herşey geliyormuş 😂😂
mercmekannsi @btlsgroglu007 şöyle yorumlara nasıl sinir oluyorum. begenmesende ses etme dimi ama anası babası begenmiş sana noluyor yani😏
btlsgroglu007 mercmekannsi kendilerinin ismi koyulmadı ya begenmezler bende inadına koymam Betül adım anlamı bal demek Asel de bal akan ırmak kendi adimin benzerini koydum 😂
Nehir-Poyraz btlsgroglu007 aqhahha bende öyle yaptım adım çağlayan küçük şelale akarsu demek kızım olcak onun adınıda nehir koycam 😂😂😂
btlsgroglu007 Nehir-Poyraz hehhehe çok iyi yapmışsın kaynanam yok 3 görümcem var cinnet gecirtiyolar benim herifte anca nau nau 😂 3 gün sonra dogurcam tarih bile söylemedim eşime de dedim söylersen gebertirim seni 😂😂
Nehir-Poyraz btlsgroglu007 😂😂😂😂😂 bende görümce yok üç kaynım var ama herşeye bi fikirleri var hele kaynanam😂😂😂 o daha bana sormadı isim falan beğenmeyende gitsin ötede ağlasın ben beğendim kimene 🤣🤣🤣