MUSU21 rizelianne joie kullaniyorum cok iyi ama one donmuyor o buyuk sikinti suan benim icin. 8aylik bebegim
Dark rizelianne joie kullanıyorum memnunum. 360 dönmüyor ama zaten bebekler için düz gitme öneriliyor. Gayet kaliteli ve sağlam muadillerine göre. Metal kısımlarının durusuda çok şık ve kaliteli
Sapsikanne rizelianne bahsettiğimiz diğer arabayı bilmiyorum ama ben chicco goody plus kullanıyorum memnunum
rizelianne Sbm050421 bugün inceledim ikisini de. Chicco aşırı rahat tek elle kapanıyor ve küçücük oluyor içi de gayet geniş tam yatıyor ve yenidoğandan itibaren kullanılır gibi. Ama aklım joide de kaldı gibi biraz karar veremedim onu da sevdim içi tam yatıyor o da kullanılır ayy çok zormuş bu seçimler 😂
Sbm050421 rizelianne joie de tek elle kapanıyor küçülüyor , sürüşü aşırı rahat manevrası falan çok iyi , pusetle de kullanılabiliyor , iç hacmi çok geniş piyasadakilere göre en genişiymiş baya bi araştırarak aldığım için 😅
Emirin_Annesi02 rizelianne bugün birinin daha paylaşımını görmüştüm. Chicco nun tentesi kısa geliyor, güneşi engellemiyor diyordu. İlk oğluma joiè aldım çok iyi gerçekten. Açması kapatması pratik. 3 yıl oldu kullanıyoruz biraz yıprandı tabi. Şimdi 9 aylık hamileyim. Maxi cosi adorra aldım. Daha kullanmadık. Bakalım kullanımı pratiktir umarım
Sbm050421 rizelianne evet evet puset üstüne yerleştiriliyor çok kullanışlı bir araba ben çok araştırarak aldım herkese de şiddetle tavsiye ediyorum
rizelianne MUSU21 evet tek yönlü ama her güzelin bir kusuru olur derler ya kabinlerde de öyle bi sorun var 🤷🏻♀️
Sbm050421 MUSU21 her güzelin bi kusuru olura katılıyorum 😅 onun dışında mükemmel bir araba bence gözardı edilebilecek bir özellik , tek araba alıp neredeyse 4 yaşa kadar kullanılacak çok az model vardır ve sapasağlam bir araba
rizelianne Sbm050421 siyah gibi duruyor e bebekte indirime girmiş litetrax 4 dlx. aklımda başka joie modeli vardı ama bu bi tık daha iyi geldi 🌸
rizelianne Dark dönmesine çok takılmadım ya zaten tam kullanabileceğim zamanda baya büyümüş olacak. İşlevi daha önemli benim için. Bakalım bi gelsin de severek aldım bende 🌸
Sbm050421 rizelianne güzel günlerde kullanın 😊 ben yenidoğandan itibaren kullanmaya başlayacağım diye pusetiyle birlikte aldım ☺️
rizelianne Sbm050421 ekstra puset alıcam. Puseti evde de kullanıyoruz çünkü rahat oluyor. Joienin normal pusetleri aşırı pahalı da dolaptan alabilirim belkim henüz karar vermedim ona