Merrygirl SemanurAs uyuşturan sonra taktılar hissetmedim canım çıkartırkende anlık bir sızlama o kadar basit iş o
Tazeanne0134 Merrygirl ne demek canım zor günler ama geçiyor çok şükür eşinde sana yardım ediyorsa ooohhh miss
berivanc Merrygirl yaaa çok sevindim çok geçmiş olsun 🥰 tabikide kolay degildr kolay doğum yoktur illaki ağrı sızı olacaktır bebeğiniz ve siz sağlıklı iyi olun yeter❤️ bende sancıyla girdim sezeryana tabi her bünye farklı oluyor 2inci sezeryanda torba koyuyorlar karın üzerine diyorlar dogrumu
Merrygirl berivanc yok canım ne torba koydular ne karnıma bastırdılar sargı bezini bile sabahına açtılar depend 2 tane kullandım penye kilot ve normal ped kullan dedi doktorum birde bugün banyomuda yapacağım ☺️
Ayvacekirdegi berivanc benim ilk sezeryanımdı torba koymuşlardı, çok azıcık da bastırmıştı hemşire ama hiç acımadı. Kanın daha iyi akıp gitmesi için torba koyuyorlarmış, hiç rahatsız edici bişey değil torba koymaları
okunmusciklet Merrygirl yaa inşallah benimde ilki iyi geçmişti iğne dışında inşallah buda iyi geçer çok teşekkür ederim 🙏🏻
berivanc Merrygirl ayyy bana ilk doğumumda karnıma bastirdilr ama torba koymadılar umarım bunda bastirmazlr torbada koymazlar
Ayvacekirdegi Merrygirl Merhaba, hayırlı olsun gözünüz Aydın doğum yapmışsınız ❤️ Sağlıkla büyüsün bebiş❤️ Siz de ssvd adayıydınız doktorunuz mu desteklemedi
Merrygirl Ayvacekirdegi teşekkür ederim 🙏🙏 ssvd istedim ama direkteydim doktorum risklerinden bahsetti ve bir kaç doktordan daha eş zamanlı görüş aldım ve baz geçtim denemekten ki doğumdan 1 gün önce sancım başladı 10 dakikada 1 e kadar düştü nefes alamıyordum o yüzden isabetli bir karar vermişim diyorum normale zorlamayarak 😂
Ayvacekirdegi Merrygirl Anladım, hayırlısı böyleymiş demekki. Siz de bebek de sağlıklıysa gerisi önemli değil