Iremshn 12 16 21de ultrasona girdim hiçbirinde hareket etmedi detaylıda bi dünya tatlı şey yedim ve 2 saat sürdü kalkıp yürüdüm falan ama yok yüz üstü duruyodu dönmedi korktum bir sorun yoktur dimi
Hapyymami55 Iremshn benim ki de öyle ultrasondan önce fikir fikir bı giriyorum ulrteaosna uyuyor mışıl mışıl 😏
uykucusirin Iremshn geçen haftalarda benimde öyle oldu hem doktor muayenesine hem de detaylı ultrasona girdim ikisinde de sırtı dönük yatıyordu ama kalp atışını görebiliyosun pıt pıt hareket ediyor ultrason görüntüsünde 😃
Nskyhn Iremshn olsa doktor söylerdi. Benim kızım da en son geçen hafta detaylı ultrason da kendini kitledi göstermedi falan. 80 dk detaylı sürdü. Ara verdik dondurma çikolata yürüdüm bı de tık yok. Doktor karnımı salladı bastırdı tık yok. Sonra eve geldim pat pat pat yıktı ortalığı. İnatci çıktı vallahi
Iremshn Hapyymami55 normalde hissediyorum hareket falan ama bugun çok zorladı bizi🥲 doktor da gıcık oldu
Melismelo Ben sadece 11. Haftada hareket ettiğini gördüm oda cok az ellerini oynatıyordu😅 15,18de hareketsizdi haftaya detaylı var cok merak ediyorum 🫣
Iremshn Melismelo renkli açtığında elini kolunu oynattığını gördüm sadece bi de o kadar tatlı yiyip içmeme rağmen 🥲
uykucusirin Iremshn doktora sordum normal bi durum mu hareket etmemesi normal dedi hareketli zamanlarına daha var dedi