HilalEyce Tuba_58 Üniversite de Çağlar Hoca diyorlar ben hiç gitmedim. Medicana da Kerime Hanıma gidiyorum memnunum. Gültekin Bey için de güzel şeyler duyuyorum açıkçası.
cansualisa Tuba_58 köye geldim Zara da bir tane doktor bulamadım illa Sivas merkez şaka gibi Zara da doğum yapan yok herhalde😀
Tuba_58 Ben ünideki Çağlar Yıldız a gidiyorum. (13. Haftamdayım) Aslında memnunum ama aşırı yoğun😬doğumda onu bulmak sanırım zor oolacak. Çok doktor da değiştirmek istemiyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Tavsiyeniz olursa yazarsanız sevinirim 🤩
esradgn123 Tuba_58 Sultan Hanım a ve Kerime Hanım a kontrole gittim ikisi de iyiydi ama Kerime Hanım daha iyi Levent Bey ve Gültekin Bey le konuşma durumum oldu kontrole gitmedim Levent Bey çok kibar anlayışlı birisi Gültekin çok ters insanı dinlemiyor bile
Tuba_58 Mey58 Yaa birkaç arkadaşım doğum esnasında sıkıntı yaşadılar doktor hatası sebebiyle.Kafaları karıştırmak istemem ben yine de.
Fatmanzlm Tuba_58 medicanadaki neredeyse bütün doktorları denedim ve kesinlikle Levent bey diyorum. Adam resmen mesleğini aşkla yapıyor ve aklında hiç bir soru işareti bırakmadan her şeyi anlayacağın şekilde sıkılmadan anlatıyor. Bir dene derim canım. Nasip olursa doğumumu da onda yapmak istiyorum ben ☺️