Bet7408 ssuullaa rizedeyim başlarda özel kliniğe gidiyordum doktorum doçentti o 10.000 TL istedi normale de sezerlanda farketmiyor şimdi özel hastaneye gidiyorum normal 3.500 sezeryan 4.000 sendika indirimi var birde %10
mirage333 ssuullaa hastaneye göre degisir. Kayseri acibademde 10bin, 13bin, 16bin tl lik 3 paket var. Spinal ve epidural icin extra ucret veriliyor. Üstte rize yazıyormuş sonradan gördüm. Yorumu silmede yok ☺
dlrterzioglu Bet7408 Hangi özel hastane acaba bilgi verir misiniz? Şar hospital mı? Rize tıp merkezi mi… Yoksa başka mı?
btlsgroglu007 Antalya Side de yapicam herşey dahil sezeryan 4750 😊❤️ doktorumuzda buranın en deneyimlerinden ve çok ilgili
ssuullaa Bilgisizlik çok kötü bir şey gerçekten 😂 40.000 falan duymuştum çok korkmuştum biraz rahatladım iyi ki sormuşum sizlere ☺️
elisamelisa101 Bet7408 anaaa martta doğum yaptım 3 ay önce 8 bin TL’dir beril hocada ne ara 2 lira zam koydu
Bet7408 elisamelisa101 valla bilmiyorum çok fazla geldi bana çok iyi doktor aslında ama bilemedim bende şarda yıldırım bey var ona devam ediyorum zaten Beril hanımda şarda yaptırıyor aynı ebe aynı hemşire aynı hastane o kadar vermek istemedim