kubratd Baharsss hamileliğimi ilk öğrendiğimde Atasam Aysın Akçay’a gittim. Tatlı dilli, güler yüzlü bir doktor. Sorulara cevap veriyor. Öneririm. Sonra muayene ücretleri bizi zorladığı için devlete geçiş yaptım. Neredeyse doktor doktor gezdim ama memnun kaldım diyebileceğim bir doktor yok açıkçası. Şu an 28 haftalık olduk. Doğum sigortası yaptırdım. Medicana Önder Kaplan’aı tercih ettim. Ona daha 1 kere muayene oldum baya ilgiliydi ilk izlenim olarak. Haftaya cuma randevum var. Kısmetse doğumum onda olacak. Bakalım 🌸
Helvaci Baharsss medicana bülent sürücü bebeğin sağlığı ile çok güzel ilgileniyor muayene ücreti 365 tl
Ezel1323 Baharsss ben Ayşin Akçay a gitmiştim ilk gebeligmde. Doğumum da onda oldum çok memnun kaldım tavsiye ederim
Melisaekr Baharsss sanırım😂 özele gitmek istiyorsan önder kaplan o kadar çok iyi ve sempatikki istersen instagramdan bakabilirsin, devlette ise hatice özbek, zinnur aras, canan soyer var ben hatice hanıma gidiyorum bence çok iyi doktor
Baharsss Melisaekr canım ben tüp bebekle gebe kaldım ve yüksek ihtimalle ikizler o yüzden riske atıp devlete gitmek istemiyorum
Baharsss Melisaekr amin inşallah Allah razı olsun çok teşekkür ederim ☺️ 🙏 tüm isteyenlere nasip olsun sağ salim hayırlısıyla kavuşanlar inşallah 🙏
kubratd @rabialtunkaya Baharsss ben de burda öğrenmiştim hamilelikten sonra sigorta olduğunu 🙈 26 haftalıkken sigortaya gittim şu an 28im. Normal doğum+9 muayene 5088 demişlerdi. Sezeryan+9 muayene+epidural 6000. Normal doğumun içine epidural de ekleyince yine 6000 oluyordu. Ben de her ihtimale karşı doğum anında nolur nolmaz diyerek sezeryan+9 muayene paketi aldım. Muayenesiz sadece doğum için de alabilirsiniz onun fiyatını hatırlamıyorum. Benim paketin içinde 2 gece yatış+ücretsiz ambulans servis+tahlillerde %20 indirim+9 muayene var. Küvöz olması durumda sigorta büyük bir miktarını karşılıyor. Baya bir şey vardı kağıtta. Daha zam gelmeden bir gidip görüşün bence🌸
Biranne- kubratd Tüm özel hastanelerde yapılıyor mu bu işlem acaba nereye başvurmak lazım sigorta için
kubratd Biranne- Sompo sigorta sadece Medicana için geçerli. Zaten bildiğim kadarıyla hamilelik sonrası olan sigortalar çok az. Bir de Demir Hayat İki Can sigortası var sanırım. Google yazıp bakabilirsiniz. Ben bizzat Sompo acentesine gidip görüştüm.