Hasretylmztrk38 Şuan 8 haftalık gebeyim şimdiden başlamalı mıyım? Sizler kaç haftalıkken hangi ürünleri kullandınız acaba?
btlbsr Hasretylmztrk38 ben 4.haftada hamile olduğumu öğrenmiştim ve her duştan sonra badem yağı kullandım karnım hafif çıkmaya başladığında da haftamı tam hatırlamıyorum ama 17 olabilir hem sabah hem akşam badem yağı kullandım. Arada kantaron yağıda kullanıyorum. Burada bi kaç kişi tüylenme yapar demişti ama bende yapmadı. 28.haftadayım henüz çatlak yok inşallah olmazda. Birde bol bol su tüketimi öneriliyor. Hakiki zeytinyağ bulursanız oda iyi. Bence erken değil sonuçta vücudunuz nemlendiriyorsunuz başlayın bence.
yasemin_- Hasretylmztrk38 Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ama biraz geç başladım suan sadece çatlakların derinleşmesini engelliyor. Çatlamaya başlamadan kullanmaya başlayın derim ha bu arada genetik de olabiliyor 😊
Mucizem_00 Eyüp Sabri Tuncer :D bepantgol ara da bazen de. Vazelin 3.aydan basladm alışkanlık olmş duş sonrası 😁
Begumhan Bende 12. Haftamda basladim. Lierac, bio oilve bebek yagi kullaniyorum duzenli olarak.25. Haftadayim sukur hala bir catlak olusmadi gobusumde❤
Nurcantas65 Vazelin, hindistan cevizi yağı,badem yağı bide özel bi marka el yapımı krem aldım şuana kadar çatlağım yok 26+1 haftadayim inşaaAllah olmazda.5 haftadan beri sürüyorum her gün 1 kez