Anneolmak188 Nesli8998 orda doğum şartları kötüymül öyle diyorlar bide eş kabul etmiyorlarmış odaya falan
denizz94 Burcu-34 teşekkür ederim. Ben bir kez gittim sadece, çok hızlı kontrol etti ve bebek hakkında pek bir şey söylemedi. Renkli ultrasonda yok sanırım, o yüzden emin olamadım pek.
ayseb12 Burcu-34 merhaba :) Rumeli’ye ancak bugün gidebildim, normal doğum ücreti 3 bin olmuş sezaryen ise 4000₺ olduğunu öğrendim . Haber verirsiniz demiştiniz 🌺
suleeyldzzz Nazife03 Sigortam yok canım sigortasız çok fark ediyormu bende Ümraniye erdem hastanesine gidiyordum doktorum iyiydi fakat uzak kaldığı için zorlanıyorum acıkcası ondan değiştirmek istiyorum
1erkekkannesiiii Xxxbetuss istanbuldayken gop yeniyuzyıl özel hastanesi behiye hanıma gidiyordum şimdi taşındım başka yere gidiyorum ama gidecek olana tavsiye ederim cok Bilgili cok güleryüzlü biri iyi ki tanımışım cok az süre olsa da
Aslihanfs Ataköy towers ta Sare Davutoğlu nun muayenehanesine gidiyorum. Kısmetse doğum memorial da olacak
Elfergvn Yyeliz merhaba ben Seyfettin beye gidiyorum muayene ücreti 320 TL normal doğum 12 sezeryan 14 bin
Dygsnkgl ayseb12 merhaba ücrete ek olarak epidural 1000 tl isteğe bağlı sezeryan 5500 en son medikal muhasebeden öğrenmiştim tabi fiyatlar eminim artıcaktır muayene ücretlerinin hep arttıgı gibi
Burcu-34 ayseb12 inşallah yeni yılda fiyatta uçuk bir yükselme olmaz benim doğum yeni yıldan sonra çünkü 🥺 teşekkür ederim haber verdiğiniz için ☺️