sunset_momy Dün ayaklarım şişti hareket vardı ama bugun çok yorulduğum için mi bilmiyorum korkuyorum bugun hiç hissetmedim. Ayaklarım şiştiii
ipekveatlas sunset_momy tansiyonunu ölçmeyi dene hareket içinde 26-27. haftada benimde cok azdı ama icin rahat etcekse bi doktora git
benimmdunyamm sunset_momy uzanın pozisyon değiştirin şekerli şeyler yiyin eğer açsanız yemek yiyin soguk süt için biraz dürtun artık odemler yavaş yavaş olmaya başlar canım tansiyonuna bak
Oznur3460 sunset_momy 24 haftalık hamileyim ellerim ayaklarım balon gbi gergin birde bazen oğlum da hareket etmiyor normal dddi bugün randevum var Drum kordon fln yok boğazında herdy iyi pozisyonu ters belki ondan olabilir dddi
Sm_dmr sunset_momy ödem oluyor tatlı tuzlu yeme miktarına dikkat edin birde Melike yoga var Instagram da şişlikler için 2 videosu var onları yaparsanız iyi gelir inşallah birde uzanırken ayaklarınızın altına minder bırakın .
sunset_momy 10 haziranda perinatolojiye randevum var. Bu ayak neden şişer bu haftalarda başına gelen oldu mu normal mi biri bişey yazsın
Elvan30 Canım benim de iki ayağım şişti. Tuzlu erik yemiştim 6-7 adet. tuz ve yağ yapıyormuş. Ayaklarımın altına minder koyup uzattım. Yatım saatte indi
ZenKen sunset_momy 26 haftalık ben keşke şişkikkiği gösterebilsem, parmağımı bastığım yer içe batıyor o kadar ki ödem oluştu, cuma doktorr randevum var ve hareket etmekte zorlanıyorum. Bu ödem raöazansan hemen sonra başladı 😑😑😑
anneyimmm42 sunset_momy bende 26 haftalık hamileyim canım elim ayağım şişiyor valla ayakkabılarım olmuyor 🤭 tuz tüketmediğim halde
sunset_momy Kodlar bebeğimi hissettim çok şükür dinlenince. Ama ayaklarım şişince gebelik zehirlenmesinden korktum