Hhande Kızlar 1 haftadir sürekli çamaşırımı ıslatcak derecede akintim oluyo ve baya yoğun normalde oluyodu ama şimdi daha sık ve yoğun oluyo doğum belirtisi falan yazıyo sizlerde durum ne
Melikeznar Hhande 36 haftalığım benimde akıntılarm arttı hatta bacak aramda ıslaklık bile hssediyorum gecen gün oyle bi ıslanmıstı ki suyummu geldi diye panikledim
deletedmom503 Ayni durum bende de var 1 haftadan beri bende yarin 35h olcam Allah izin verirse...Bende son zamanlarda artış normal.diye okudum nette hayırlısı artik diyorum dogarsa da saglikla dogsun insallah😊😊
Elcnerdgn 35haftalığım durumlar bende de aynı akıntım var çamaşırım ıslak gibi oluyor. Ama akıntı bu Emin’im. Cok az idrarımda enfeksiyon çıktı ama doktor az denecek kadar az dedi belki oda tetiklemiş olabilir
Meralecrin 35 haftalık olduk bizde aynı durum bendede var normal herhalde son 3 hafta hayırlısıyla gelip geçse
MerveErdin Hhande bende 33+1 deyim benim de beyaz ve hafif kokulu bi akıntım var doktora sormayı unuttum bende
Sesa MerveErdin benimde sizin gibiydi ve biraz enfeksiyon çıktı ... yani tedavisini yapın ki doğumda sıkıntı cikarmasjn
Gulsunoyku Hhande doktor idrar tahlili istedi canım her ihtimale karşı akıntı diyip geçmemek lazım dedi sende bir görün istersen
cennetkokusu Hhande O haftalarda benim de arttı, afedersiniz su gibi ve çamaşırım çok ıslanıyordu, bir süre devam etti sonra geçti. 8. ayında bir ara kardeşime de oldu, doğum öncesi akıntı artırmış ama bazen dönemsel de olabiliyor.