EbruHcsnmz Bugun kontrolum vardı doktor altan baktı ne acılman var nede bebek kanala gırmıs dedı ayrıca plesantada kıreclenme varmış ve bası buyukmus kılosu3.750 21eylule kadar bekleyelım ama tahmınımce sancın gelmez ve kızın kanala pek gırcek gıbı durmuyo dedı %60sezaryen %40normal olur dedı benımle aynı durumda olan varmı veya aynı durumda olup normal yapabılen🤷🏼♀️???
deletedmom351 EbruHcsnmz Canım normal olmuyorsa sezaryen ol bu kadar kafana takma hayırlısı böyleymiş de bizde sezaryen olduk yani o kadar da kötü bir şey değil ayrıca benimde hiç ağrı nişan su falan gelmedi planlı doğum oldu yani
seymen EbruHcsnmz Benim de öyleydi canım. 39+5 te doktorum alttan baktı bebek yukarda dedi. Açılmam da yoktu. Kilosu da 4’e yakındı. Ertesi gün sezaryen oldum. 😊
EbruHcsnmz deletedmom351 artık öyle diyorum canım zaten o saglıkla gelsınde tek kafama takılan dıkısler agrı yaparda onu rahat sevemez rahat kucaklayıp bakamazsam dıye cantamıda normale gore az yapmıstım sanırım sezeryande ıkı gun kalınıyo hastanede
seymen EbruHcsnmz Eger gazını ilk geceden çıkarırsan ertesi gün çıkabilirsin. Ben 24 saat olmadan yürüyerek çıktım. Spinal oldum üstelik. Agrı kesicilerle ilk 3 gün idare ediyosun. Ben hep baktım bebeğime. Hiç ihmal etmedim.
deletedmom351 EbruHcsnmz Hayır ben 1 buçuk gün kaldım akşam 5 de doğum yaptım diğer gün öğlen gönderdiler
deletedmom351 seymen O gaz olayı beni bir daha çocuk yapmaktan soğuttu resmen lavman bile kar etmedi o derece
deletedmom351 EbruHcsnmz Herkeste aynı değildir tabii ama benim zor oldu gaz çıkarmam yürü dediler kalktım sürekli yürüdüm kayısı kompostosu vs her şey içtim ama yine de zor oldu ama oldu :)