Kızlar coğumuz acemi anne adayıyız burda gezerken coğu sorular doğum anı, hastane çantası, bebek arabası, kıyafet, oda veya bu tarz bebeğin aslında en az ihtiyac duyacagı şeylere kafa yoruyoruz ben 30 günlük anne olarak size tavsiyem ilk araştıracagınız konu emzirme ve bebek bakımı olsun 30 gündür resmen savaş veriyorum bu konuda ilk sorun göğüs ucu yarası ve sütün gelip gelmemesi benim sütüm hemen geldi bu yüzden sizlere sunu yaptım sütümü getirdi diyemicem sadece biliyorum ki gögüs uclarını uyarınca süt geliyo buda bebeğin emmesiyle oluyo sütüm yok dşye emzirmemezlik yapmayın bol bol emzirin ki sütünüz gelsin göğüs ucu yarası için tavsiyem doğumdan önce krem veya doğal yağlarla meme ucunuzu yumuşatmanız sonraki tavsiyem kesinlikle nasıl meme vermelisiniz bunu araştırın iyice bilinçlenin bende internetten vs baktım ama hastanedeki hemşire sadece gögüs ucumu tutup bebeğin agzına verince he dedim böylede oluyomuş çunku bebeğim hiç emmek istemedi zorla meme verdik agzına aslında yapılmaması gereken bişeymiş meme uclarım mahvoldu sonraki günler kabus gibiydi bu sırada ben bebeğimi zorda olsa emziriyo sanıyorum halbuki sadece meme ucunu alarak emmiyomuş doymadıgı için sarılık başlangıcı oldu sürekli uyku hali emme refleksi sıfır normal pompayla sağdım kanadı sonra mochiyi denedim olumlu sonuç aldım bundan sonra meme reddi başladı biberon lansinoh almıştım benim bebeğimde red yaptı hızlı akışı oldu size tavsiyem hastaneye normal biberon yerine kaşık biberon götürmeniz yada şırınga ile beslemeniz birde emzirme yastıgı edinin hatta hastaneye götürün sezeryan olan annelerin işine cok yarıyo bebeği tutamıyosun eğilsen dikişlerin acıyo emzirme yastığı cok işe yarıyo bu sürecte bölük pörcük yazmış olabilirim bebeğimi uyuturken yazıyodum uyandı ara verdim anlamadığımız sorabilirsiniz 🙏