Fato27 Merhaba kızlar 5 haftalık hamileyim ilk bebeğim de çok yoğun mide bulantısı yaşamıştım ama ne zaman başlamıştı unuttum sizin mide bulantınız ne zaman kaçıncı hafta başladı ve bitti acaba ?
Mysngl Fato27 aynıyız canım benim de 5. Hafta beklemedeyim ilk çocukta 5 bitti 6 da başlamıştı hazırda bekliyorum ne olacak ne zaman başlayack diye
yagmurrrra Fato27 6.haftanın sonlarına doğru başladı 19+3 oldum hala bulantılar devam birkaç gün iyiysem bir gün mutlaka ful kusuyorum 😂 2 hafta önce hastanelik bile oldum yine kusmaktan😂😂 kişisinden kişisine değişiyor bence 🤷🏻♀️
Fato27 Mysngl Mysngl a aynıymış canım hayırlı olsun senin de ya 6. Haftaya yaklaşıyoruz korkuyorum açıkçası ilk bebişte çok zorlanmıştım yaaaa
Fato27 yagmurrrra 🥹 insan geçirince unutuyor ya kızım da çöm kötü olmuştum 4 aya kadar sürmüştü ama inşallah geç başlar ya senin de hayırlı olsun inşallah 🙏🏻
yagmurrrra Fato27 teşekkür ederim sizede hayırlı olsun😍 inşallah bulantısız bir şekilde geçirirsiniz ve sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi🤲🏼 Ben alıştım artık bulantılara kabul ettim heralde doğuma kadar sürcek ara sıra diyorum..😊
makin 8/9.Haftalarda biraz fazlaydı 10.haftadayım yok denecek kadar az sadece kötü kokularda falan bulanıyo