Krizantemm Didemfide bende fasulye teorisi tuttu bir tek. Herkes kıza benzetiyordu. Sadece biri kesesi fasulyeyi benziyor erkek dedi ve tuttu 👍🏻 yuvarlak olursa da kızmış 🤷♀️
Hulus Didemfide kizim en başından beri sağ tarafta bence hiç bir ilgisi yok bu olaya çoğu doktor hurafe derken sizin doktorunuzun söylemesi garip geldi 🤷🏻♀️
Hulus Didemfide vallahi bilemedim bana biraz garip geldi bir doktorun tip biliminden bu kadar uzak söylemleri.
Kaderkrkmz Didemfide benim oğlum da hep sağda hatta doktor ultrasonda bakarken hafif sola döner misin der 😅
Nurcantas65 Benimde sağ taraftaydi başından beri ilk haraketini sağda hissettim boş bence benim kızım olucak :) doğru değil
Htcnal Didemfide Benimki sağdaydı ve erkek .Ablaminkiler soldaymislar kiz ikisi de . Genelde halk arasinda boyle soyleniyor ama hicbir doktordan duymadin .
Elif1666 Walla normalde ben de inanmazdım ama çevremde kimde duyduysam doğru cıktı benimki soldaydı kız demişlerdi cidden de kız çıktı hurafe mi değil mi bilmiyorum ama sanki doğruluk payı var gibi 🤷🏽♀️
Nessozz Didemfide bir doktor bunu nasıl söyleyebiliyor ben anlamıyorum 😃 benim bebeğim hep sağdaydı ama kız bu tarz şeyler çok saçma hurafeler inanmayın. Bekleyin zaten zamanı gelince gösterir ve öğrenirsiniz.