Didemfide Kızlar doktorum sağ tarafta olan bebekler yüksek ihtimalle erkek olur dedi bunun doğruluğu nedir başkasından duysam hurafe diye düşünebilirdim ama bizzat doktorum söylüyor
Durulay3 Didemfide oğlum da sağ taraftaydı erkek oldu bu sol tarafta daha öğrenmedim cınsıyetı bakalım ne olcak
Annecikler Bu doktorlarına anlamış değilim koca karı lafları yapıyorlar iyide evet sagdada olabilir ama soldada oluyor kesin konusmalarina sasiyorum
MucizeAnnesiiH Didemfide banada sağ da olursa erkek solda olursa kız demislerdi benim bebek soldaydi gerçekten kız öğrendik cinsiyetini
kings_son Didemfide iki oglumda sol tarafdaydi sol yumurtadan hamile kaldim iki hamileliyimde erkek cikti
Hande1nur Didemfide ay yok alakası yok benim ki hep soldaydi herkes kiz bu dedi ama erkek çıktı ve hala solda :))
181019 Didemfide bence alakası yok bı bakıyorum kızım sol tarafta bir bakıyorum sag tarafta devamlı yer degıstıriyor
Didemfide 181019 canım bebek daha yeniyken bakıyor doktor hangi yumurtalıkta diye büyüyünce anlaşılmaz zaten
Ayseport Didemfide sanrm bnmki sağ yumurtalıktaydı çünkü bakarken önce bebeğe baktı sonrada bide sol yumurtalığa bakalım dedi daha 6+5 di
drmeri ilk haftalar hep soldan bakıyordu ultrasonda. soldan çıkıyordu. sonra hareketleri hep sağda hissetmeye başladım. şimdi de her yerde geziyor. erkek cinsiyetimiz.