QUEEN088 Selam kızlar.Bende çoçuğum şükür ikinciçoçuk olucak diye sevinçli ama bilmiyorumki doğtuktan sonra nasil olucak😅Sizde durumlar nasil?🤭
Burcuuuuu QUEEN088 benim oğlumda şimdilik seviniyor ama bakalım diyor ne zaman gelecek daha yeniyim birde ona oyuncaklari.verevem diyor 😍
ikicocuklubiranne QUEEN088 oyuncaklarımı vereceğim,beşiğimi vereceğim, çizgi film izlicez birlikte diyor ama sana anne demesin annesiyle gelsin gitsin diyor 😬 üç yaşına girecek bakalım neler bizi bekliyor
RdvnMlkn QUEEN088 bizimki bi seviniyo bi kiskaniyo anne sen git bebeğini öp diyo😍bakalım nasıl olcak çok merak ediyorum
Biranne- QUEEN088 Benim oğlumda 4 yaşında çok sevinçli şuan hayaller kuruyo bakalım doğunca nasıl olacak 😊
QUEEN088 Burcuuuuu Aynen benim oğlum 4 yaşında diyo onunla yarış yapıcam😅😂Yalnızlıkdan bulaniyo çok)çoçuk düşkünü biridi oğluşum😄.İnşəAllah aralarında sıkıntı kıskançlık olmaz.
QUEEN088 ikicocuklubiranne Sana anne demesin yaa😄😄😄kıskançlık var😬😬Ama doğunca öyle yapmalisinki bu kiskançlık olmasin sonra öyle düşünuyorlarki az seviyooz😑🤗
Deemetibostnci İkinciye bayılıyorlar hem büyüklük yapmayı hemde vakit geçirmek için çok iyi arkadaş oluyur lar benim büyükle küçük arasında dört yaş var tam ideal oluyor dört yaş ikisi aynı cinsiyet se tadından yenmio 🤣 büyüyen kadar tabi üçüncüyü hiç istemediler heleki büyük kızım küçük abla olcam die sevinçli tepkiler azaldı bakalım doğunca ne ler olacak
QUEEN088 Deemetibostnci Ha bencede çoçuklar arasinda)3-4 yaş fark oldugunda iyi anlaşıyorlar😅ama 3cü çoçuğu da inşəAllah iyi anlaşırlar😅
ikicocuklubiranne QUEEN088 kimse ona birde bebeğin annesi de ben olacağım demedi. Kendi kendine düşünüp ürettiği idrak ettiği bir şey. Babama baba demesin. Anane Benim babanne benim diye geziyor. Aklına geldikçe bebeğe zıbın alalım kıyafet alalım oyuncak alalım diyor 😬 zor bir süreç olacak inşAllah sağlıkla atlatırız
Deemetibostnci QUEEN088 8 9 yaş olacak küçükle büyükle 12 yaş onlara doguruom zaten 🤣baksınlar büyütsünler
Deemetibostnci QUEEN088 oyuncak ederler gibi gelio kız çocukları bide annelik ruhların da var bakalım
Bicicek_bibocek Benim kızımda 3.5 yaşında olucak , annnem küçük sütlerden aliyo aklıma gelince anneannemin aldığı sütlerden içsin o diyo 🤭 emzirme diyo yani 😅 ama çok özledim çıksın artk diye geziyo 🥰
Ozgemir4 Bende de o korku var oglum 3,5 yasinda tam olarak soyledik sayilmaz , kardesin olsun mu diye soruldugunda hayr diyordu simdi simdi olsun evet demeye basladi