annesinin_beybisi Tirtir5 erken değil benim de 6+3 te başladı 16 da baya azaldı ama 16 ya kadar neler çektim ben bilirim . allah yardimcin olsun😁
Tirtir5 annesinin_beybisi oyyy demeyeydin böyle canım Rabbim hepimize yardım etsin nolur ya olmasın :(
Lykiav yigitinannesiiiii dün olmuştu ama geçmişti şimdi mesela aç hissediyorum kendimi yemeğe geçiyorum bulana bulana yiyorum
yigitinannesiiiii Lykiav göbeğiniz indimi aşağıya belki indiyse mideniz birden boşluğa gelince bulantı olmuştur ihtimalleri düşünüyorum 😄
Mahbube Tirtir5 çok normal ben 3. Haftada öğrendim 7. Haftaya kadar çok zorlandım ama boş miğde bulantım oluyordu sadece, 7. Haftadan sonra bileyim kalmadı şuan 14. Haftadayız çok nadir ağır kokulara maruz kalırsam bi kaç dakikalık bulanıyor sadece
yigitinannesiiiii Tirtir5 12. Haftadan sonra azalıyor hatta bitebiliyor 16 da tamamen bitti benim ama benim aşırı kusmam yoktu aç kaldığımda sabahları bulantım oluyordu arada bi kusuyordum aç kalmamaya çalış çok yeme az az ye saate 1 ye 2 saatte bir öğün tüket doktoruna söyle bulantı ilacı verir
cennet_aka27 Tirtir5 gün içinde bulantı oluyor yemekten sonra genelde ilaç kullanıyorum ama pek fayda etmiyor açıkçası 16 haftaya kadar bulantı sürermiş doktorum öyle dedi geçen hafta
annesinin_beybisi Tirtir5 inşallah senin hafif geçer canım herkesin bir olmuyor çevremde bir tek ben böyle oldum . doktora git bulantı ilaci veriyorlar ben 5 farkli ilac denedim fayda etmemisti ama genelde hamilelerde faydası oluyor.
Tirtir5 annesinin_beybisi ayyy inşallah canım ya insllah bendede faydası olur bulanmaz dua edin benim için :( Hayatımda en nefret ettim şey migde bulantısı ve ben istifar edemiyorum o daha kötü oluyo benim için :(
06melikegizem Tirtir5 vallaha ben 22+1 deyim ve hala bulantı 🤮🤮🤮😂😂😂😂bizim kızın hiç bitirmeye niyeti yokk
Tirtir5 06melikegizem ayyy Allah yardımcı olsun canım ya Rabb’im kucagına saglıkla almayı nasip etsin ama inşallah sizin gbi olmaz hemen gecer benimki yoksa ben napocam bilmiyrum :(
06melikegizem Tirtir5 inss cümlemizin bebeğini kucağımıza almayı nasip etsin Allah ama inan ki bende diyordum ne yapacam artik yemekten soğudum yemek yiyemedm aç kaldım suyla karın doyurdum ama daha sonra geciyo öle bir rahatlıyorum ki