merve-41 20 haftalıkken düşük yaptım sebebi belli değil.Tekrar düşünüyorum ama birazda korkuyorum aynısini yaşarım diye. Benim gibi anneler var mı, tekrar ne zaman gebe kaldınız?
Mervedez159 merve-41 sebebi neymiş düşüğün bide normal düşük gibimi oldu doğummu oldu Geçmiş olsun bu arada
QUEEN088 merve-41 Bende 22 haftada yaptim.sen problem neydi?Kalbimi durdu yoksa servikal yetmezlik. ?
Nezii merve-41 Ağrısız bir şekilde bebeğin kesesi geldiyse, veya suyun geldiyse servikal yetmezlik olma ihtimali var korkma. İkincide önlem alınır 🤲🏻
3oglanannesi merve-41 20 haftadaki kayıplarda rahim ağzı yetmezliği düşünülür genelde araştırın bence dikiş gerekebilir bş dahaki gebelikte
merve-41 Mervedez159 normal doğum yaptım. O kadar ağladım ki çok sancı çekiyordum doğum yaptıgim an sancı gitti ama sancıyla beraber bebeğim de gitti kafasını gördüm aklıma geldikçe ağlıyorum hep 😔
merve-41 QUEEN088 Sizede çok geçmiş olsun. Aslında ilk önce acilmam oldu beş gün hastanede yattım. Rahmim eski haline döndü ama iki hafta boyunca kanamamda oldu ilaçlar kullandım bayağı acilma olmaması için. Hep böyle diken üstündeydim iki hafta boyunca. En son gece sancı ve islaklikla uyandım hastaneye gittik suyum gelmiş bı kaç saat sancı çektim normal şekilde doğum yaptım.
merve-41 Nezii doktora sordum geçen gün sürekli acaba neden oldu diye düşünüyordum ağlıyordum suçlu arıyordum açıkçası ama sebebi yok dedi bir sonraki gebelikte önlem almam gereken bir durum var mı dedim hayır dedi rahminde de bir sıkıntı yok. Her gebelik yeni başlangıç aynı durum yasamazsin çok nadirdir dedi bir sonraki gebelikte aynı durumu yaşaman. İnşallah yaşamam çok korkuyorum aslında ama bı o kadarda tekrar bebek istiyorum
Nezii merve-41 Ben de 23 haftalık doğum yaptım. İkinci hamileliğimde doktorlar tekrar yaşamassın dediler enfeksiyon sebep olmuştur dediler. Ama ben dikiş attırdım her ihtimale karşı ve 19.haftamda yine rahmim açılmaya başladı. Dikiş tutuyor şuan. Yani ben size ikinci hamileliğinizde önlem almanızı öneririm. Bir kaç doktora daha gidin. Hamile kalınca sürekli rahim uzunluğunuzu ölçtürün. Bu arada bende normal doğum yaptım 3 ay sonra tekrar hamile kaldım . Uzun süre beklemenize gerek yok 2 adet süresi yeterli. Allah sabır versin yaşayan anlar🤲🏻
merve-41 Nezii Amin. Gerçekten çok zor bı süreçti Allah kimseye yaşatmasın. Kaçıncı haftada attirdiniz dikiş şuan kaç haftaliksiniz. Rabbim inşallah hayırlı sağlıkli şekilde kucağına almanizı nasip etsin
Nezii merve-41 14.haftada attırdım. Şuan 34 haftalığım 19 dan beri her kontrolde iyiki attık diyor doktorum. Amiin canım inşallah zor bir süreç ama gerekirse destek al çekinme. Evlat acısı en zor imtihan.
merve-41 Nezii Ben 14 yaşındayken annem vefat etti bu kadar çok aglayamadim kardeşim vardı güçlü durmam gerekiyordu. Yokluğu acısı hic gitmiyor tabikide ama şimdi 23 yaşındayım ben bebeğimde çok ağladım gördüm birde sonra sütüm geldi bebeğim yok diye o kadar çok ağlamıştım ki hala ağlıyorum bir ay oldu beni tek bırakmıyorlar cevremdekiler inşallah acısı diner unutulmaz tabikide ama inşallah tekrar bebeğim olur. Acılarım diner inşallah. Mutlu olurum. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin.
Duamina Cnm tedbir amaçlı serklaj dikişi attırabilirsin bende serklajlıyım 22. Haftadan erken doğum riskim vardı şuan 35+3 üz doğum için gün aldık şükürler olsun 😊🤲🏻
merve-41 Duamina Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. İsteğe bağlı atiyorlarsa çok iyi benim pek fazla bilgim yok açıkçası. Özelde mi yaptirdiniz
Nezii merve-41 Ahh canım benim.. o kadar iyi biliyorumki o acıyı. Bende oğlumu kendi doğum günümde toprağa verdim. Fotoğrafı telefonumda aylardır bakamıyorum. Hala boğazım düğümleniyor nefesim kesiliyor düşündükçe. Evlat acısı en ağır imtihan diye boşuna dememişler. Geçmiyor. Ama tekrar hamile kalınca yeni bir umut yeşeriyor içinde. İnanıyorum Rabbim bu acıların hürmetine sağlıklı hayırlı bir evlat verecektir sanada bizede. Cennete bir kuş göndermek herkese nasip olmaz derler. Belkide şanslıyızdır kim bilir:)
Duamina merve-41 ağrı pek olmuyor zaten dikiş atılırken narkozlu olunuyor uyandığında herşey bitmiş oluyor ama tabiki dikkat etmek gerekiyor hareketler kısıtlanıyor dikiş ilk atıldığında 1 ay çok dikkat ettim kız kardeşim yanımdaydı o destek oldu iş güç dışarı yasaktı yatarak geçirdim daha sonra yalnız kaldım sadece yemek yapmama izin verdi doktorum ben evide topladım arada açıkçası doktorum temizlikte yapma demişti ama ara sıra kendimi yormadan yaptım bu şekil geçti 2 hafta sonra hayırlısıyla doğumum olacak inşallah
merve-41 3oglanannesi bana bilinmiyor sebebi yok dedi ama kendi doktoruma bağlı kalmiiyim yani bir kaç doktorada gideyim