Sebolele dgnadl amin canım inş her şerde bir hayır vardır ben geçen ay 10 haftalıkken kürtaj geçirdim eğer öyle olacaksa İnan bu şekilde kimyasal olması daha az yıpratıcı Allah nasip etsin herkese sağlıklı inş 🙏🏻
dgnadl Sebolele aynen öyle gerçekten çok zor Rabbim yaşatmasın hiç kimse hiçbir kadına İnşallah benimle birlikte bekleyen herkesi en kısa sürede kucağımız dolar 🌸🥰
Czn2105 dgnadl 5in altı her zaman her koşulda negatiftir. Sadece istisna olarak daha kana geçmeden beta sabırsızlanıp verenler var veya geç döllenmeden kanda çıkmayabilir. 5in altıysa %100 negatif en doğrusu adet gecikmesinden birkaç gün kan vermek o zaman her şey berraklaşır. 😊
dgnadl Czn2105 zaten adet günüm geçti 21. Gün bugün gecikmenin ama benim kafamı karıştıran gecikmenin 13 ya da 14. Gününde kahverengi bir leke geldi o yüzden ben acaba diyorum ama nasip tabii ki her şeyin hayırlısı🌸
Czn2105 dgnadl oo bu kadar gecikme yaşadıysan geç döllenme de olsa çıkması gerekirdi ama dediğin gibi her şey nasip ablamın kızı yeğenimde çıkmamıştı kanda
mrvsrcn benim adetime 7 gün vardı erken gebelik yaptım silik çizgi çıktı kan verdim 2,9 çıktı testi tekrar yaptım acaba bozuk mu diye yine çıktı silik çıktı bende anlamadım gitti vallahi testleri internetten almıştım prodoktor marka sanırım hatalı testler
dgnadl mrvsrcn sizin testlerle alakalı bi sıkıntı vardır o zaman eczaneden alıp deneyin tekrar bence 🌸
Burcu0707 dgnadl kisten dolayi adetnolamiyorsundur.20 gun gecikme icin doktora git adet sokturucu al canim.gebelik alehine degildir.
dgnadl Burcu0707 gebelik düşündüğüm için adet söktürücü kullanmak istemiyorum ne olur ne olmaz diye ama cuma günü gideceğim doktora nasip olursa 🌸
dgnadl Czn2105 ama şöyle kahverengi leke geldikten 1 gün sonra gittim kan vermeye eğer yerleşme kanamasıysa 1 gün sonra çıkar mı kanda bilmiyorum 🌸
Czn2105 dgnadl bende çıkmıştı ama insandan insana değişiyor ama gecikme süresi çok uzun olmuş en güzeli kadın doğuma randevu almak kese var mı veya rahim duvarı kalınlaşmış mı diye
Ebbruc Gulbahar47 valla bişey diyemem ama negatif olarak kabul edin siz onu. Benimki geç döllenme oldu herkesinde öyle olmayabilir , hayırlısı olsun inşallah
dgnadl Czn2105 evet en doğrusunu kadın doğumcu söyler büyük ihtimalle yarına aldım randevu gideceğim vakalım o ne diyecek🌸
Czn2105 Gulbahar47 ablamda iki ay çıkmamıştı ama ablam hamile olduğuna emindi o o iki aylık dönemde pardesüsü otobüse takılıp iki durak arası sürüklendi başka kapısına denk gelse belki tekerlek altında kalacaktı Allah korusun yani o zaman ablam iyi ki kanda çıkmamış ki hamile olduğumu bilsem daha çok korkardım dedi o olaydan sonra üçüncü ayda hala adet olmadı kadın doğuma gitti o zaman doktor hamilesin dedi. Koskoca iki ay kanda çıkmamıştı