merhaba arkadaslar. 22 haftalik gebeyim, ilk gebeligim. Lokman Hekim Ankara hastanesine gidiyorum,Sincan’a. doğum paketim var. doktorum Özgül Özgan Çelikel hanımefendi. bugün ayrıntılı ultrasonum vardi. Seda Akyol diye bir radyolog ile. çok güzel geçti. ilgisi o kadar güzeldi ki. kendi doktorumu çok beğeniyorum Özgül hocayı, ama bu Seda hanım ayrı bir iyi geldi. 30 dk sürdü ultrasonum ilk 15 dk iyice inceledi sonra eşimi aldı ona da anlattı detayları. çok güzel inceledi. anlattı sohbet etti. aşırı güzel resimler verdi. burda memnuniyet belirtmek istedim. çoğu zaman sorun konuşuyoruz 🤣 Lokman hekim hastaneler grubunu çok beğeniyorum normalde etlik şube olsun akay şube olsun çok güzel ilgiliydi ama simdi gebelik dolayısıyla daha yakından takipteyim sürekli gidiyorum ve gerçekten çok güzel bir hastane Sincan şubede. Istanbula da yeni şube açıldı galiba.
Ayrıca günlerdir ayrıntılı ultrason nedir nasıldır çok heycanla bekliyordum. elhamdülillah sorunsuz bir şekilde geçti. sizlerle sevincimi paylaşmak istedim. ailemdeki servikal yetmezlik geçmişinden dolayı yakın takipteyim. bugün kaç çıkacak merak ediyordum. 32 mm çıktı. doktor risk görmüyorum dedi.
bebeğim de çok güzel pozlar verdi bize :) , her şey yolunda geçti. kendimi tutamadım buraya da yazayım dedim 🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭 doktor hastane olarakta arayan olursa yardımcı olur belki bu post diye